Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin O femeie care se ingrijeste este o femeie frumoasa


O femeie care se ingrijeste este o femeie frumoasa

Email Imprimare

Mi-am placut foarte mult tema pe care ati propus-o, poate din simplu motiv ca ma incadrez in aceasta categorie, in aceasta lupta constanta cu tenul sensibil, dar mixt-gras in acelasi timp.
Pielea noastra este oglinda frumusetii, este prima care spune cat interes acordam ingrijirii noastre. Pentru o ingrijire corecta, avem nevoie de informatii corecte, iar o femeie trebuie sa cunoasca toate secretele pielii ei.
Dupa multe produse folosite am ajuns la concluzia ca nu exista un tratament exact, doar ca tenul sensibil are nevoie de produse dermatocosmetice, care cuprind in formula lor substante active ce calmeaza si reduc posibilele reactii de "razvratire" ale tenului.

Sanatatea pielii si aspectul acesteia sunt cele mai importante. Pentru a avea o piele frumoasa aceasta trebuie sa fie in primul rand sanatoasa, hidratata si bine intretinuta. Trebuie sa tinem cont de aceste reguli si sa nu uitam niciodata ca pielea noastra are nevoie de ingrijire. Iar noi, femeile din secolul XXI, suntem norocoase, pentru ca datorita tuturor descoperirilor avem o gama larga de produse care sa ne satisfaca asteptarile.
Am un ten foarte pretentios, mixt-gras, de aceea am fost foarte fericita cand am aflat prima data de produsele dermocosmetice. Ideea unui produs dermatocosmetic este sa nu irite, sa nu contina substante agresive si sa si trateze, iar faptul ca sunt recomandate de medicii dermatologi si se gasesc numai in farmacii imi inspira siguranta.
Ingredientul comun al acestora este apa termala, ale carei proprietati terapeutice sunt recunoscute din cele mai vechi timpuri.
De ce sunt atat de speciale pentru mine? Pentru ca acum ma uit in oglinda si vad o piele fina si mata, doar mintea mai pastreaza amintirea unui ten acneic ce lucea mereu... Le folosesc pentru ca acum ma mandresc cu un ten de invidiat... Apa termala si lotiunea micelara fac minuni in tratarea tenul usor acneic, predispus la iritatii.
Imi place sa am grija de tenul meu, nu vreau sa astept 40 de lumanari pe tort ca sa incep sa ma ingrijorez in privinta ridurilor sau a altor probleme ale pielii. Nu cred ca exista un "o magie", secretul este demachierea corecta si zilnica, tonifierea, exfolierea si folosirea produselor potrivite... Iar eu am descoperit secretul! Produsele dermocosmetice.
Frumusetea ta este in pericol daca te ingrijesti superficial. Ea infloreste cu adevarat numai atunci cand iti rasfeti pielea in mod regulat prin aplicarea unor produse cosmetice corespunzatoare fiecarui tip de piele si atunci cand modul tau de viata este unul sanatos.
Sunt femeie si vreau sa fiu frumoasa si, in ciuda trecerii timpului, vreau sa-mi pastrez tineretea, de aceea aleg tot ce e mai bun pentru pielea mea, iar dermocosmeticele satisfac toate nevoile tenului meu capricios, de aceea le folosesc cu multa incredere si le recomand calduros.
O femeie care se ingrijeste este o femeie frumoasa. Oricine poate sa observe acest lucru si nu trebuie sa fi o mare actrita de la Hollywood ca sa primesti complimente sau sa intorci priviri pe strada. Trebuie sa stii sa te respecti, sa iti evidentiezi calitatile si sa acorzi o atentie speciala ingrijirii tale. (Ana Birzoi, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy