Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Un nou sampon hidratant, Emolium


Un nou sampon hidratant, Emolium

Email Imprimare

Pielea uscata cu tendinte atopice are de-acum un nou aliat de nadejde. Celor sase produse Emolium destinate ingrijirii si curatarii pielii uscate cu tendinte atopice li s-a alaturat si un sampon hidratant Emolium, cu o formula delicatata, pentru ingrijirea scalpului sensibil, cu tendinte de alergii si iritatii. Combinarea speciala a substantelor de spalare cu substante nutritive permite o utilizare zilnica, neexistand riscul de uscare a parului si a scalpului. Noul sampon Emolium curata pielea sensibila a capului si ingrijeste parul, fara a deteriora bariera hidrolipidica a scalpului. Produsul a fost testat si este recomandat copiilor si adultilor cu tendinte de alergii si iritatii pe fondul unei dermatite atopice. El este foarte bine tolerat de piele. Are excelente proprietati hidratante si previne modificarea pH-ului natural al pielii. Prezent exclusiv in farmacii, intr-o forma placuta si practica de 200 ml, la un pret recomandat de 35,50 lei, samponul hidratant Emolium nu ingrasa parul sau scalpul si nu contine saruri sau sulfati.

Dermatita atopica reprezinta o afectiune extrem de raspandita, fiind una dintre cele mai frecvente afectiuni caracteristice varstei copilariei. In 75% dintre cazuri debutul se inregistreaza la o varsta frageda, de sub cinci ani. Ea te poate urmari insa apoi toata viata, reprezentand o afectiune genetica cronica a pielii cu baza alergica, inflamatorie, caracterizata prin pielea excesiv de uscata si senzatia de mancarime. Astfel, dermatita atopica este extrem de deranjanta si, mai grav, netratata, prezinta un risc major de a conduce la diferite complicatii si infectii. Pentru a le preveni este necesara o tratare permanenta si atenta a pielii. Tocmai in acest scop, pentru realizarea unei ingrijiri optime a pielii, a fost dezvoltata intreaga gama de produse Emolium. Acestea au fost avizate si recomandate inclusiv pentru ingrijirea pielii bebelusilor, de beneficiile ei putand profita astfel intreaga familie.
Seria de produse Emolium prezinta un interes deosebit, deoarece astazi dermatita atopica reprezinta o afectiune extrem de raspandita, fiind una dintre cele mai dese afectiuni caracteristice varstei copilariei. Avand un substrat genetic ea reprezinta o afectiune cronica a pielii, care trebuie ingrijita in permanenta cu produse special concepute pentru aceasta.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy