Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Ingrijirea ochilor frumosi si sanatosi


Ingrijirea ochilor frumosi si sanatosi

Email Imprimare

Ochii sunt o zona cheie a chipului fiecaruia dintre noi, fiind considerati ferestrele sufletului. Ei ne oglindesc starea de spirit, sentimentele, starea de sanatate si tot in ei ni se citeste oboseala. Umflati, inrositi, incercanati, ochii sunt mereu sinceri si spun totul despre noi. Cu toate acestea, ochii sunt una dintre zonele fetei pe care adesea le uitam, gandindu-ne, in mod gresit, ca nu necesita o ingrijire speciala. Din fericire, nu este niciodata prea tarziu ca sa adoptam obiceiuri sanatoase!
Pielea din jurul ochilor este deosebit de sensibila la agresiunile externe de tipul razelor ultraviolete. Ca sa nu mai vorbim ca este permanent solicitata atunci cand clipim, zambim, radem, ne incruntam sau plangem, fiind prima zona a fetei pe care se citeste inaintarea in varsta.
Prima conditie pentru mentinerea sanatatii ochilor este un somn cu adevarat odihnitor, care sa le permita sa se odihneasca suficient, iar celulelor sa se regenereze. Noptile albe au ca efect inrosirea ochilor si aparitia cearcanelor. Conturul ochilor este o zona in care circulatia sanguina este destul de greoaie, de aceea sangele tinde sa stagneze. Cum pielea din jurul ochilor este extrem de fina, la suprafata ei devin mai proeminente mici vase de sange violacee. Exista si persoane care, desi dorm suficient, isi dau seama ca dezvolta cearcane. In acest caz, s-ar putea sa fie vorba de o caracterstica ereditara.
Pentru atenuarea cearcanelor si facilitarea circulatiei sanguine in zona ochilor, este bine sa folosim un produs de ingrijire de tip antirid, anticearcan sau hidratant, ales in functie de nevoi. Crema sau gelul de acest tip se aplica usor, dinspre coltul intern al ochiului catre exterior, in sensul corespunzator circulatiei sangelui. Dimineata, putem recurge la un mic truc: ca sa punem sangele in miscare, putem trece pe conturul ochilor un cub de gheata. De asemenea, un bun ajutor pentru ochii obositi poate fi si o compresa imbibata cu apa florala de albastrele, care, aplicata timp de cateva minute pe ochi, va reduce cearcanele si va calma iritatiile. Inainte de a merge la culcare, sa nu uitam sa ne demachiem ochii cu grija.
Pentru ingrijirea zilnica a pielii din jurul ochilor, a pielii sensibile, predispuse la alergii si iritatii, compania noastra a inclus printre produsele Iwostin Sensitia un gel contur de ochi fara parfum sau coloranti, ideal in tratamentul profilactic al cearcanelor sporadice si cronice.
Intareste peretii capilarelor sensibile, normalizand circulatia sangelui in tesutul subcutanat. Cofeina pura diminueaza cercurile intunecate din jurul ochilor, alantoina netezeste si inmoaie pielea, iar apa termala de Iwonicz Zdroj calmeaza iritatiile pielii, avand actiune astringenta si antiinflamatoare. Folosit cu regularitate, gelul contur de ochi Iwostin Sensitia imbunatateste elasticitatea pielii, diminueaza cearcanele si calmeaza ochii obositi.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy