Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Dermocosmeticele si ingrijirea tenului cu probleme


Dermocosmeticele si ingrijirea tenului cu probleme

Email Imprimare

Afectiunile pielii si ale tenului in special sunt nenumarate. Dintre acestea, pe langa binecunoscuta acnee, mai ales doua ne dau batai de cap, adesea pentru ca nu sunt bine intelese: cuperoza si rozaceea. Din fericire, sfatul dermatologului si dermocosmeticele, produsele de ingrijire adecvate pentru astfel de probleme, ne scot din incurcatura.

Capillin pentru ten iritat, cuperozic
Pielea sensibila reactioneaza la agresiunile externe printr-o hiper-reactivitate cutanata, caracterizata prin senzatie de arsura, iritatie, incalzire, inrosire. Se poate ajunge astfel la o roseata permanenta, vizibila la suprafata pielii, denumita, in limbaj de specialitate, cuperoza. Invitat la trainingul Iwostin din data de 21 martie, specialistul in dermocosmetice Iwostin ne vorbeste despre cuperoza si despre produsele din gama Capillin, destinata ingrijirii tenului cu acest tip de problema.

 


Rozaceea, o afectiune gresit inteleasa
Pusa eronat pe seama consumului de alcool si a unui stil de viata nesanatos, rozaceea afecteaza in general femeile. Netratata la timp, rozaceea, o afectiune cronica evolutiva, de origine vasculara, caracterizata prin inrosirea mai mult sau mai putin accentuata a fetei, poate deveni un handicap atat din punct de vedere estetic, cat si psihologic.

 

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy