Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Iwostin Hydratia, hidratare in functie de fiziologia pielii


Iwostin Hydratia, hidratare in functie de fiziologia pielii

Email Imprimare

Pielea sanatoasa reprezinta o bariera de protectie impotriva pierderii unei cantitati prea mari de apa din organism. Pielea hidratata este neteda, flexibila, elastica si isi indeplineste corect functiile. Cand exista o cantitate insuficienta de apa in stratul cornos, indicand de obicei un dezechilibru in gestionarea apei si a lipidelor, pielea devine deshidratata. Deshidratarea pielii se produce din cauza agentilor atmosferici (vant, radiatii UV, aer uscat), a substantelor chimice cu care pielea intra in contact, a unui mod de viata dezordonat, a unei diete nepotrivite sau a  ingrijirii necorespunzatoare a tenului.
Ingrijirea adecvata a pielii poate imbunatati nivelul de hidratare, prin fixarea corecta a apei in epiderma, revenirea la ritmul fiziologic al procesului de reinnoire a corneocitelor, realizarea unor legaturi corecte intre corneocitele din stratul cornos al epidermei.
Noua gama Iwostin Hydratia, disponibila din aceasta vara exclusiv in farmacii, este destinata hidratarii fiziologice a pielii deshidratate. Prin ingredientele active pe care le contine, limiteaza pierderea transepidermica de apa, contribuie la refacerea necesarului de substante fiziologice al pielii si limiteaza pierderea de uree din piele. Asigura pielii hidratare profunda si de durata, timp de 24 de ore. Gama Iwostin Hydratia include crema fiziologica cu ceramide Iwostin Hydratia si spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere Iwostin Hydratia.


Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy