Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Emolium, ingrijire speciala pentru pielea celor mici


Emolium, ingrijire speciala pentru pielea celor mici

Email Imprimare

Pielea copiilor, in special cea a nou-nascutilor si a bebelusilor, difera de pielea adultilor: este mai subtire, sinteza de lipide in piele este mai redusa, iar filmul hidrolipidic de la suprafata ei este deficitar. Aceste caracteristici se traduc prin pierderea excesiva de apa si prin uscarea mai rapida a pielii, prin protectia mai slaba a organismului impotriva influentei daunatoare a factorilor externi (temperaturi extreme, soare etc.), patrunderea mai rapida in piele a substantelor utilizate extern, reactivitatea si sensibilitatea pielii.

Pentru a preveni problemele de uscare a pielii, precum si pentru a le calma pe cele deja existente, se recomanda ingrijirea pielii bebelusilor si a copiilor cu ajutorul unor produse speciale – emolientele. Emolientele sunt produse hipoalergenice, fara parfum sau coloranti, disponibile in farmacii.
Fie ca ne referim la rutina zilnica de ingrijire a pielii micutului, fie ca vorbim de ingrijirea speciala in cazul unor afectiuni cutanate precum dermatita atopica, se recomanda utilizarea produselor emoliente pentru igiena si ingrijire.
Emolium este o gama de produse emoliente moderne care actioneaza impotriva cauzelor si efectelor pielii uscate, cu formule elaborate in colaborare cu medicii dermatologi si pediatri. Emolium asigura o ingrijire complexa si delicata pielii uscate, cu tendinte atopice, redandu-i functia de protectie naturala. Sunt produse hipoalergenice, fara coloranti si parfum, disponibile exclusiv in farmacii.
In timpul baii este indicata utilizarea produselor emoliente pentru spalare, cu formule delicate, cum este Emolium Gel-crema pentru spalare. Se aplica o cantitate mica de produs pe palme, se intinde cu delicatete produsul pe pielea umeda a copilului, dupa care se clateste cu apa. Dupa imbaiere, se acorda atentie deosebita uscarii delicate a pielii, se va tampona usor pielea cu un prosop, evitand stergerea prin frecare, iar la final se aplica emoliente special destinate acestei etape de ingrijire. Lotiunea pentru corp Emolium se aplica in strat subtire pe pielea curata, pentru  hidratarea optima si regenerarea pielii. Lotiunea reduce pierderea transepidermica de apa, reda confortul pielii.


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy