Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Emotiile au fost puternice…


Emotiile au fost puternice…

Email Imprimare

Este destul de greu sa exprim prin cuvinte ce am simtit la fiecare moment important din viata copilului meu. Emotiile erau coplesitoare la oricare din aceste evenimente-cheie din viata oricarui copil. Mie mi-a venit intr-o zi o idee. Am asternut intr-un document toate momentele importante sau mai putin importante din viata fetitei mele. De la aflarea sarcinii pana in momentul implinirii varstei de un an. De fiecare data cand o citesc imi dau lacrimile.




La momentul primului dintisor am ramas fara cuvinte, era asa dulce, un dintisor… iar eu ma chinuiam in fel si chip sa-i fac o poza, dar nu prea am reusit decat cand a iesit si al doilea. Primul dintisor s-a aratat pe 25 iunie. Primul cuvant, pe 27 martie, nu m-a strigat pe mine, tati a fost fericitul, dar a rostit primul ei cuvant si nu mai puteam de fericire. Era o senzatie de, nu stiu cum sa-i zic, fericire absoluta, inexplicabil.
Iar la primii pasi, nu-mi vine sa cred nici acum, dar am fost "pe faza" si i-am pozat (28 iulie), primii pasi din viata ei, indreptati tot spre tati, lacrimile mi-au alunecat pe fata plina de zambet si bucuria mi-a intrat in suflet. Sunt o femeie norocoasa pentru ca am putut da viata unui sufletel si ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. (Gepiza)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy