Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :


Pregatiri de vacanta

Email Imprimare

Subiectul la ordinea zilei este, in aceasta perioada, in mod firesc, vacanta! Stim ca trebuie sa ne protejam de actiunea razelor UVA si UVB si ne documentam cat mai amplu despre cremele cu protectie solara, despre SPF, despre filtrele solare etc. N-ar trebui sa uitam insa nici sa ne ajutam organismul folosind un supliment pe baza de beta-caroten si de vitamina E, antioxidanti puternici ce neutralizeaza radicalii liberi nocivi sintetizati in piele ca urmare a expunerii la radiatiile UV.
Este indicat beta-carotenul, un precursor al vitaminei A, deoarece in acest caz organismul va folosi doar cantitatea de beta-caroten de care are nevoie, restul fiind depozitat in piele, conferindu-i acesteia o tenta bronzanta caracteristica, ce seamana cu bronzul natural. Vitamina E recunoscuta, de asemenea, pentru proprietatile sale antioxidante, protejeaza celulele, neutralizand radicalii liberi inainte ca acestia sa distruga membranele celulelor sanatoase.
Ar fi indicat sa folositi un supliment cu beta-caroten si vitamina E cu cateva saptamani inainte de a pleca in vacanta sau de a va expune la soare si astfel veti obtine cel mai inalt grad de protectie.
Studiile au aratat ca beta-carotenul si vitamina E impiedica aparitia leziunilor cutanate induse de expunerea la UV, iar beta-carotenul confera o tenta aurie pielii ce se mentine pe tot parcursul anului.
Detalii despre folosirea acestui supliment puteti afla din interventia doamnei doctor Claudia Ciocan, specialist in suplimente nutritive in cadrul companiei noastre, Pharma Nord, in emisiunea matinala de la postul de televiziune B1 TV sau scriindu-ne la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Si, cum stim ca o alta problema pe care o resimtim mult mai puternic in aceasta perioada este celulita, va vom putea ajuta cu sfaturi utile si personalizate si in acest caz.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy