Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Slabirea prea rapida nu e sanatoasa


Slabirea prea rapida nu e sanatoasa

Email Imprimare

De foarte multe ori cei care recurg la cure de slabire vor rezultate imediate, fara sa se gandeasca la faptul ca este esential ca slabirea sa nu fie prea rapida, pentru ca altfel nu este sanatoasa. Multi recurg la tot felul de ceaiuri diuretice sau laxative, fara sa-si puna problema ca de fapt trebuie sa dea jos din colaceii de grasime, iar aceasta se face intr-un cu totul alt mod...
Pentru a scapa de kilogramele in plus este necesar sa va controlati pofta de dulce, iar pentru aceasta este esential un supliment nutritiv pe baza de crom. De asemenea, sunt esentiale, suplimentele pe baza de acid linoleic conjugat (CLA). Insa nu trebuie uitate nici fibrele. Ele joaca un rol important in stabilizarea greutatii si combaterea obezitatii. Fibrele alimentare combat si bulimia datorita capacitatii lor de a-si creste volumul si a genera o senzatie de satietate. Astfel, in orice cura de slabire ar trebui sa urmarim si asigurarea unui aport suplimentar de fibre. Este insa extrem de important si raportul in care se gasesc diferitele tipuri de fibre, iar, in cazul in care apelati la un supliment nutritiv cu fibre, este importanta si provenienta si modul de realizare al acestuia. Un aport optim de fibre alimentare gasiti in produsul companiei noastre, Pharma Nord, Bio-Fiber, care se remarca si printr-o excelenta bio-disponibilitate.
Trebuie sa aveti grija asadar sa nu slabiti prea rapid, deoarece puteti sa va afectati extrem de grav starea de sanatate. Despre toate acestea puteti urmari interventia doamnei doctor Claudia Ciocan in cadrul emisiunii Adevar sau baliverne realizata de Irina Cordoneanu pe Antena 2.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy