Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Importanta biodisponibilitatii


Importanta biodisponibilitatii

Email Imprimare

Mai demult, in China, medicii erau platiti prin contribuitia membrilor comunitatii respective, insa doar atata vreme cat erau sanatosi. Plateai medicul atata timp cat erai sanatos, daca erai bolnav insemna ca medicul nu si-a facut treaba prea bine si nu mai aveai de ce sa-l platesti... Este vorba de o alta mentalitate. Poate mai sanatoasa. Cert e ca medicii au si rolul de a ne mentine sanatosi, de a ne recomanda un mod de viata adecvat, de a ne sustine in deciziile bune care privesc sanatatea noastra. Este drept, depinde si de noi sa le urmam sfaturile, de a reusi sa prevenim impreuna bolile si durerile.
Suplimentele pe care compania noastra, Pharma Nord, vi le ofera tin cont de toate acestea. Pentru ca sunt realizate pe baza unor serioase cercetari stiintifice si se remarca prin bio-disponibilitate. Ceea ce inseamna ca sunt foarte bine asimilate de organimul nostru si au efectele scontate. Important e ca atunci cand platiti niste bani pentru suplimentele nutritive pe care le alegeti acestea sa si aiba efectul scontat, adica sa se remarce prin bio-disponilibitate si sa va ajute realmente sa va mentineti sanatatea. Este un aspect extrem de important la care trebuie sa fiti atenti. Altfel s-ar putea sa aruncati pur si simplu banii pe fereastra!
Ce inseamna biodisponibilitatea puteti afla din emisiunea Adevar sau baliverne realizata de Irina Cordoneanu pentru Antena 2 si in care a fost invitata doamna doctor Claudia Ciocan.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy