Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :


Prevenirea obezitatii

Email Imprimare

Pe toti ne deranjeaza micii "colacei" de grasime si cu totii am vrea sa scapam de acestia cat mai rapid! Cea mai buna solutie ar fi sa nu ajungem sa-i avem! Mai ales, ca acum stim cat de rau ne pot face kilogramele in plus, supraponderalitatea si obezitatea.
Barbatii si femeile se ingrasa in mod diferit. Barbatii se ingrasa in forma de mar, adica in cazul lor kilogramele suplimentare se aseaza in primul rand pe burta, iar femeile se ingrasa in forma de para, in cazul lor kilogramele in plus adaugandu-se in primul rand in zona soldurilor. Evident, dincolo de aspectele estetice, aspectele legate de sanatate ar trebui sa ne intereseze in mod primordial. Si, tot evident, ambele tipuri de ingrasare fac rau... Se pare insa ca adaugarea kilogramelor suplimentare in zona burtii este mult mai grava. Raportul dintre circumferinta taliei si circumferinta soldurilor dandu-ne o informatie esentiala despre pericolul bolilor cardiovasculare la care suntem expusi. Atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeielor.
Tocmai pentru a nu ajunge aici, trebuie sa fim mereu atenti la numarul de kilograme optim pe care trebuie sa-l avem. Pentru aceasta, suplimentele nutritive pe baza de crom pe care compania noastra, Pharma Nord, vi le ofera sunt esentiale.
In emisiunea Oamenii timpului nostru, realizata de doamna Delia Budeanu, doamna doctor Claudia Ciocan, specialist in suplimente nutritive, a prezentat importanta biodisponibilitatii suplimentelor alimentare, biodisponibilitate prin care produsele noastre - Bio-Chrom-FTG si Bio-Chrom-FTG Forte - se remarca.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy