Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Cercetarea de varf in domeniul suplimentelor


Cercetarea de varf in domeniul suplimentelor

Email Imprimare

Asa cum spuneam, ne-am decis sa sustinem acest blog in fata publicului Dacic Cool deoarece dintotdeauna ne-am dorit sa avem un contact direct cu consumatorii nostri, sa aflam care sunt parerile lor despre suplimentele nutritive produse de compania noastra, Pharma Nord. Iar publicul Dacic Cool stie sa aprecieze companiile care investesc in cercetare mai mult decat in advertising! Iar Pharma Nord pune accentul pe cercetare si isi respecta consumatorii! Intr-un domeniul precum cel al suplimentelor nutritive nici nu se poate altfel... Este vorba, totusi, de sanatatea noastra!
Suplimentele nutritive se iau, de multe ori, in cure repetate, de 2 - 3 ori pe an, iar, daca nu ai oferi produse de calitate si consumatorii nu ar fi multumiti, nu ar reveni la aceeasi marca, la acelasi brand... Faptul ca produsele noastre sunt cerute mereu de consumatori este dovada ca sunt de calitate, ca investitiile in cercetare sunt apreciate. Credem ca nu este esential sa investesti sume astronomice in advertising, deoarece promovarea se face si... de la om la om, de la consumator la consumator.
Nu facem altceva decat sa ne straduim impreuna sa fim mai sanatosi! Despre filosofia companiei noastre in privinta cercetarii a discutat si doamna doctor Claudia Ciocan in cadrul emisiunii Oamenii timpului nostru, realizata de doamna Delia Budeanu, pentru Antena 2.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy