Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Secretele longevitatii


Secretele longevitatii

Email Imprimare

Ne tot intrebam care este secretul unei vieti lungi, sanatoase si fericite. Italienii si grecii spun ca ar consta intr-o dieta mediteraneana, japonezii lauda consumul de ceai verde, francezii - mesele linistite, frugale, insotite de discutii si de... un pahar de vin, doar unul, nordicii - consumul de ulei de peste... Dar, dincolo de a ne intreba mai mult sau mai putin retotic care sunt secretele longevitatii si ce anume am putea sa facem pentru a avea viata pe care ne-o dorim, adevarul e ca nu prea facem mare lucru in acest sens. Mancam mult prea des de la fast food, apelam parca din ce in ce mai des la semipreparate si la cuptorul cu microunde si apoi ne mai intrebam de unde kilogramele in plus...
Obezitatea a devenit un adevarat flagel cu care se confrunta tarile dezvoltate. Cauzele sunt multiple. In primul rand, alimentatia nesanatoasa, lipsa de miscare si stresul. Incercarea de a combate obezitatea cu ajutorul unor solutii miraculoase conduce in cazul cel mai fericit la un esec, dar poate conduce si la efecte nedorite, uneori foarte grave. Atat curele severe de slabire, care ne anemiaza profund, cat si diferitele substante de sinteza care pot interveni in modificarea metabolismului, dandu-ne peste cap intregul echilibru functional al organismului, sunt de evitat in egala masura. Avem nevoie de diete echilibrate care sa ne asigure si necesarul de principii alimentare, dar avem nevoie si de un minim de miscare si de un aport suplimentar al unor principii active necesare unei cure sanatoase de slabire. Solutia o reprezinta in mod firesc asigurarea acestora prin intermediul unor suplimente nutritive.
Despre problemele de sanatate cel mai des inalnite astazi si despre obezitate a discutat si doamna doctor Claudia Ciocan in cadrul emisiunii Meridian de la N24.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy