Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Magneziul, esential in protectia si regenerarea tesutului hepatic


Magneziul, esential in protectia si regenerarea tesutului hepatic

Email Imprimare

Un element al carui efect reparator face adevarate minuni este magneziul. In plus, asigura buna functionare a membranelor celulare, transportul corect al substantelor nutritive, precum si mentinerea potentialului electric de-a lungul membranei celulelor nervoase si musculare si, prin aceasta, corecta functionare a organismului si in special a inimii.

Dar, in primul rand, magneziul este esential regenerarii celulare si tisulare, jucand un rol esential in protectia si regenerarea tesutului hepatic. El reprezinta insa si un protector excelent al ficatului in conditiile consumului de alcool. Chiar daca incercam sa nu facem exces, acel pahar, care este insa mereu altul de la o intalnire la alta, este suficient pentru ca in timp sa afecteze ficatul. Iar maine vor veni altele si saptamana viitoare - la fel. Iar la pensie e pacat sa te chinui cu necrutatoare diete, in loc sa te poti bucura mai departe de aroma sublima a acestor licori.
E mult mai simplu sa te protejezi cu Bio-Magneziu, mai ales ca iti asigura si o protectie cardiaca pentru a mai apuca pensia si inainte de toate acea forma de zile mari care iti asigura succesul.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy