Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Seleniul si zincul, antioxidantii cei mai importanti


Seleniul si zincul, antioxidantii cei mai importanti

Email Imprimare

Antioxidanti extrem de eficace sunt seleniul si zincul. Din pacate, seleniul a disparut aproape complet din alimentatia actuala, iar cea mai mare parte a populatiei inregistreaza un deficit cronic de zinc. Astfel asigurarea unui aport suplimentar nu este doar o idee buna, este efectiv ceva vital. O sursa exceptionala de seleniu si de zinc o reprezinta Bio-Seleniu+Zinc.
Acesta asigura in plus si o serie de antioxidanti extrem de eficienti: vitamina A (Beta-caroten) - un antioxidant de exceptie, tinand cont de faptul ca o singura molecula de beta-caroten poate satura pana la 1.000 de radicali de oxigen , vitamina B6 - esentiala in asimilarea zincului si in metabolismul metioninei , vitamina E - care potenteaza efectele vitaminei A, dar este ea insasi capabila sa elimine radicalii liberi inainte chiar ca acestia sa ajunga la membrana celulara , precum si vitamina C - care dincolo de propria ei actiune este necesara unei actiuni eficiente a vitaminei E.
Astfel, Bio-Seleniu+Zinc este un excelent exemplu cu privire la importanta combinarii judicioase a diferite principii active care se potenteaza reciproc in vederea obtinerii unor rezultate optime. Aceasta sinergie nu este usor de controlat. Este necesara o munca imensa de cercetare. Tocmai aceasta face diferenta intre produsele Pharma Nord si celelalte produse de pe piata. Insa cu privire la Bio-Seleniu+Zinc mai este de subliniat un aspect extrem de important. Este vorba despre biodisponibilitate. Majoritatea am invatat deja cat de mare este diferenta dintre substantele de sinteza si cele naturale. Biodisponibilitatea nu difera insa doar intre produsele naturale si cele de sinteza, ci si intre diferitele produse naturale.
Ce intelegem prin biodisponibilitate? Este proprietatea esentiala a oricarui produs. Ea ne spune in ce masura acesta este absorbit de organism si in ce masura reuseste sa realizeze procesele asteptate. In acest sens este sugestiv un studiu comparativ intreprins asupra seleniului. Acesta a demonstrat nu numai biodisponibilitatea de exceptie a seleniului produs de Pharma Nord, cea mai buna existenta pe piata, dar si faptul ca o serie de produse naturale care contineau seleniu extras din mazare erau echivalente unui produs placebo. Astfel poti avea surpriza sa cumperi un produs natural si sa te trezesti ca nu are nici un efect. Asta nu se va intampla niciodata cu un produs Pharma Nord. Aici investitiile nu sunt directionate spre publicitate, ci spre cercetare si nici un produs nu este lansat pe piata pana ce eficacitatea lui nu a fost clar demonstrata si maximizata. Biodisponibilitatea si combinarea sinergetica a diferitelor substante active reprezinta preocuparea permanenta a acestor specialisti de exceptie, pasionati de munca lor. In plus, faptul ca productia Pharma Nord, realizata exclusiv in Danemarca, este supusa uneia dintre cele mai exigente legislatii in vigoare reprezinta o garantie suplimentara pentru calitatea acestor produse.
Cu produse precum Bio-Melatonina, Bio-Magneziu si Bio-Seleniu+Zinc poti sa nu te mai temi de stres si de radicalii liberi si ai toate sansele sa fii unul din marii castigatori ai prezentei crize, sa reusesti sa te bucuri de succesul pe care il meriti. Pharma Nord te asteapta insa cu o gama mult mai larga de produse naturale de maxima eficacitate, confirmata prin ample studii realizate in diferite tari, de cercetatori independenti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy