Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Recapatarea formelor. Mai putina grasime si mai multa masa musculara


Recapatarea formelor. Mai putina grasime si mai multa masa musculara

Email Imprimare

Scopul meu nu a fost doar sa slabesc, doream sa revin la fermitatea dinainte si sa inlocuiesc o parte din grasime cu masa musculara. Exact asta s-a intamplat dupa ce am folosit un supliment nutritiv, spune, cu oarecare surprindere, Victoria Matei, care a fost ajutata de un suplimentul cu acid linoleic conjugat (CLA) de la Pharma Nord.

Inca din adolescenta, Victoria era preocupata de aspectul exterior. Insa, in urma cu doua luni, ea a inceput sa simta ca s-a schimbat ceva in structura corpului sau si a dorit sa gaseasca o cale prin care sa slabeasca, iar corpul sa-si recapete fermitatea pierduta. Nu a slabit prea mult, dar a obtinut fermitatea de care avea nevoie. Tocmai citise despre acidul linoleic conjugat (CLA) intr-o brosura gasita intr-o farmacie.
Articolul era despre cineva care reusise sa slabeasca, iar povestea respectiva m-a convins, deci am cumparat si eu capsulele cu CLA si le-am incercat, spune tanara in varsta de numai 25 de ani. Dupa o saptamana a avut dovada ca a luat decizia corecta.
Cel mai important lucru nu a fost pierderea in greutate. Cred ca am pierdut in jur de un kilogram. Ceea ce m-a nedumerit a fost cum mi s-a schimbat aspectul folosind acest produs. Aveam mai putina grasime si mai multa masa musculara, chiar si prietenul meu a observat asta, spune Victoria.

O problema obisnuita
Problema Victoriei este una obisnuita. Sunt multi oameni care, de fapt, nu s-au ingrasat prea mult, dar pur si simplu si-au pierdut tonusul din cauza inactivitatii. Aspectul Victoriei s-a schimbat din cauza muncii prea sedentare.
Aspectul corpului meu era oricum placut, port la haine marimea 38 si ma simt OK. Nu ma simteam insa confortabil si aveam nevoie sa-mi recapat formele si fermitatea corpului. Lucrez la o banca, ceea ce inseamna ca stau pe scaun tot timpul, iar acest lucru a contribuit probabil la accentuarea problemelor, spune ea.
Victoria a incercat si alte metode pentru a slabi, dar nici una nu a ajutat-o asa cum a facut-o utilizarea CLA. Ea este de-a dreptul incantata cum doar cateva capsule au putut schimba totul.

Mai multa energie
Un alt aspect observat de catre Victoria a fost ca se simtea mai energica. Cumva, suplimentul a facut-o sa se simta mult mai viguroasa. Si asta a venit in ajutorul sau cum nu se poate mai bine cand s-a hotarat sa faca exercitii.
In fiecare saptamana, merg la aerobic si asta imi place la nebunie, spune ea.
In general, este atenta cu ea insasi si are grija ce mananca. Atunci cand nu merge la aerobic, ii place sa citeasca sau sa mearga la cinema. Iar marea ei pasiune este fotografia.
Am fost in Spania si am facut 800 de fotografii in doar trei zile. Cum oare a fost posibil?!, se intreaba amintindu-si de vacanta.

Am simtit ca am un corp mai ferm in trei saptamani!
Victoria Matei a fost multumita de aspectul ei dupa ce a incercat suplimentul cu CLA. La 25 de ani era normal sa vrea sa-si schimbe aspectul general, iar corpul sa devina mai ferm. Ea a citit despre CLA si a considerat ca trebuie sa faca o incercare.
Dupa doua-trei saptamani, am observat ca aveam mai putina grasime si mai multa masa musculara. Aceasta combinatie a lucrat intr-adevar uimitor de bine, spune ea, gandindu-se ca ar trebui sa ia in continuare aceste capsule.

Sfatul specialistului
Dr. Claudia Ciocan, specialist suplimente nutritive Pharma Nord
Supliment excelent pentru reducerea grasimilor din organism

CLA (acidul linoleic conjugat) este un supliment obisnuit pentru cei care tin diete dorind sa piarda grasimile din zonele critice, cum ar fi abdomenul si coapsele. Studiile au aratat ca acesta reduce eficient "colaceii' si te face sa-ti simti corpul mai ferm, deoarece stimuleaza dezvoltarea masei musculare. CLA lucreaza prin blocarea absorbtiei grasimii in tesutul adipos. In schimb, grasimea este redirectionata spre muschi si transformata in energie. Aceasta poate determina reducerea grasimii din organism cu 8-9%, conform unui studiu scandinav.
Motivul pentru care CLA are un efect mai puternic daca este combinat cu extract de ceai verde este acela ca ceaiul verde contine o serie de compusi activi numiti epigallocatechin gallat (EGCG). Studiile arata o crestere a oxidarii grasimilor (arderea grasimilor) cu mai mult de 17% la adaugarea EGCG. Combinatia de CLA cu extractul de ceai verde este probabil cea mai buna cale pentru a ajuta organismul sa scape de grasimile in exces.

Mici trucuri:
- Faceti cat mai multa miscare. Folositi scarile in locul liftului. Mergeti cat mai mult pe jos.
- Nu depasiti numarul de calorii de care aveti nevoie conform tipului constitutional si nivelului de activitate.
- Nu va concentrati pe cantar. Daca sunteti multumiti de felul in care aratati si va simtiti bine, este mai putin important cat cantariti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy