Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Modul ideal de a-ti recapata silueta


Modul ideal de a-ti recapata silueta

Email Imprimare

A luat ceva timp pana a functionat, dar efectul e uluitor. Am dat jos cam 12 kilograme pana acum si simt ca muschii sunt mai fermi, mai ales in zona stomacului si a coapselor, spune Suzana Popescu, multumita de rezultatele suplimentului cu acid linoleic conjugat (CLA) si ceai verde de la Pharma Nord.

In sfarsit, un produs care are efect! Ce usurare! Suzana Popescu se simte complet schimbata... Si cine ar putea-o contrazice? De la 68 de kilograme a ajuns la 56 de kilograme si niciodata nu s-a simtit atat de bine. Suplimentul cu CLA si ceai verde m-a ajutat sa dau jos 12 kilograme pana acum. Dar nu este vorba doar de greutate. Simt cum corpul meu s-a schimbat. Muschii mei sunt mult mai fermi, simt asta mai ales in zona stomacului, a abdomenului si a coapselor, spune contabila de 32 de ani care lupta cu greutatea de cand era foarte tanara.
Am urmat, la un moment dat, un tratament cu cortizon, timp de doua luni, iar asta m-a facut sa iau mult in greutate. La 20 de ani am facut o alergie alimentara, fapt care a ingreunat si mai mult lucrurile, spune Suzana.

Salvata de o revista
In trecut, ea a incercat diferite produse, de exemplu diuretice, dar acestea n-au ajutat-o cu adevarat. Am pierdut doar volum, asta a fost tot, spune ea. Suzana nu era deloc multumita de felul in care arata, din cauza ca avea prea multa grasime in zonele critice, precum abdomenul si coapsele.
Intr-o zi, a luat de la farmacie o revista, iar de acolo a aflat despre un supliment care parea a fi exact ce ii trebuie. Acesta combina CLA cu ceai verde.
L-am luat timp de aproximativ opt luni si pot spune ca e cel mai bun lucru pe care l-am incercat pana acum. Nu a mers imediat, dar dupa cateva luni am observat ca pantalonii imi erau mai largi decat de obicei. De asemenea, am simtit corpul mai ferm si cu mai putina grasime, spune Suzana.

Mananca sanatos!
Ea incearca sa respecte o dieta sanatoasa, dar, din cauza alergiei alimentare, exista lucruri pe care nu le poate manca. De exemplu, nu pot bea lapte si mananc doar carne alba, spune ea.
Suzana adora sa-si petreaca timpul citind sau iesind cu prietenele. Tocmai a urmat niste cursuri de limba franceza, pentru a se pune la punct cu aceasta limba. Uneori, decid sa imi improspatez cunostintele, astfel ca am simtit ca e timpul sa iau din nou lectii de franceza, spune ea.

Recapata-ti silueta!
In urma cu cativa ani, Suzana a incercat sa ia diuretice, iar acestea au avut intr-adevar un efect: au ajutat-o sa piarda din volum. Problema este ca, daca, pe langa grasime, pierzi si din masa musculara, iti dai peste cap metabolismul. De aceea acidul linoleic conjugat (CLA), substanta naturala pe care Suzana o foloseste acum, este un mod mult mai bun de a reveni in forma din punct de vedere fizic. Iti pastreaza masa musculara si te ajuta sa dai jos din grasime. De fapt, daca in timp ce iei CLA faci si exercitii, iti poti chiar creste masa musculara, fapt care te ajuta sa previi efectul "yo-yo" al dietelor, o problema care ii afecteaza pe cei ce isi reduc masa musculara urmand diete-soc. Combinatia dintre acidul linoleic conjugat (CLA) si ceaiul verde amplifica efectul de ardere a grasimii. Studiile arata ca ceaiul verde poate creste oxidarea grasimii pana la 17%.
Asa cum se observa in cazul Suzanei, ea a pierdut din greutate, fapt datorat reducerii masei musculare, dar muschii ei sunt mai fermi. Cu alte cuvinte, forma ei fizica s-a imbunatatit. Acesta este cel mai bun mod de a-ti restabili forma fizica - scapi de grasimea in exces si iti recapeti silueta. Astfel, arati mult mai bine, iar cu grasime mai putina si cu muschi mai multi e mai simplu sa previi luarea in greutate pe viitor.

Sfatul specialistului
Dr. Claudia Ciocan, specialist suplimente nutritive Pharma Nord
Suplimentele care ard grasimea

S-a dovedit ca un acid gras numit acid linoleic conjugat, prescurtat CLA, si un extract din ceai verde reduc eficient grasimile din corp. Combinatia celor doua reprezinta una dintre cele mai serioase abordari in combaterea obezitatii. Grasimea care, in mod normal, conform proceselor metabolice naturale, ar fi fost absorbita de celulele grase, este trimisa catre celulele musculare, adevarate motoare de ardere a grasimilor.
Intr-un studiu realizat acum cativa ani in Norvegia, pe un numar mare de subiecti, s-a demonstrat ca, si in absenta exercitiilor fizice, CLA reuseste sa arda intre 8% si 9% din grasimea corporala. Studiul, publicat in Journal of Clinical Nutrition, nu s-a axat pe pierderea in greutate, ci pe reducerea grasimii, pentru ca aceasta este problema cheie. Greutatea unei persoane este mai putin importanta decat proportia dintre grasime si masa musculara. Avand mai multa masa musculara si mai putina grasime vom fi mult mai sanatosi. Studiul, ce a inclus 180 de persoane sanatoase, dar supraponderale, a aratat clar ca folosind zilnic CLA, timp de 12 luni, ca supliment nutritiv, reusim sa reducem semnificativ grasimea corporala, schimband raportul grasime/muschi in sens favorabil.
Dar acesta nu este un studiu singular. Sunt nenumarate studii care au demonstrat faptul ca acidul linoleic conjugat, CLA, reprezinta o substanta sigura, bine tolerata si cu rezultate certe, ideala pentru consumul pe termen lung.
Acest efect benefic al acidului linoleic conjugat poate fi amplificat prin adaugarea extractului de ceai verde. Iar aceasta combinatie reprezinta solutia ideala pentru obtinerea si metinerea unei siluete frumoase si suple. Suplimentele nutritive va pot ajuta pentru mentinerea unei greutati ideale, insa nu trebuie sa uitati nici de importanta exercitiilor fizice.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy