Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Bio-Marin Plus, pentru copii mai sanatosi si mai linistiti


Bio-Marin Plus, pentru copii mai sanatosi si mai linistiti

Email Imprimare

Uleiul de peste este recunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la dezvoltarea fatului, iar studiile recente efectuate de cercetatori din Danemarca demonstreaza ca vitamina B12 are darul de a linisti plansul copiilor mici. Studiul danez a fost realizat pe 3.000 de femei din Danemarca si a fost publicat in revista de specialitate Early Human Development.

Rezultatele studiilor indica faptul ca femeile care, in timpul sarcinii, iau suplimente alimentare pe baza de ulei de peste aduc pe lume copii mai sanatosi, cu o greutate mai mare la nastere. Cercetatorii danezi demonstreaza ca femeile insarcinate care includ in alimentatia lor surse de vitamina B12 sunt de pana la opt ori mai putin predispuse sa aiba copii foarte plangaciosi, spre deosebire de gravidele care au un nivel scazut de vitamina B12. Desi femeile insarcinate sunt sfatuite sa evite alimente precum ficatul, scoicile sau branza de consistenta moale, surse importante de vitamina B12, este posibila, totusi, suplimentarea cu Omega 3 si vitamina B12 prin administrarea unui supliment alimentar precum Bio-Marin, de la Pharma Nord, care contine ulei de peste si vitamina B12.

Vitamina B12 contribuie la dezvoltarea fatului
Acizii grasi Omega 3 joaca un rol important in dezvoltarea creierului si a ochilor fatului. De asemenea, ei impiedica nasterea prematura, ajutand, in acelasi timp, la cresterea greutatii copilului la nastere. Vitamina B12 este extrem de importanta pentru dezvoltarea sistemului nervos. Asa se explica de ce un nivel redus de vitamina B12 poate duce la accese mai dese de plans la copii, in primele luni de viata. Cercetatorii danezi pun aceasta problema pe seama faptului ca sistemul lor nervos nu s-a dezvoltat complet. O posibila explicatie este legata de melatonina, hormonul somnului, care nu se elibereaza in intregime, cauzand episoade mai lungi de plans. In plus, carentele de vitamina B12 pot reduce capacitatea creierului de a produce mielina, substanta moale care formeaza teaca nervilor, iar acest fenomen poate determina perioade de insomnie prelungita.
   
Ce ar trebui sa stim despre Bio-Marin Plus
Bio-Marin Plus este un supliment alimentar ce contine un amestec de acizi grasi Omega 3, acid folic si vitamina B12. Alaturi de uleiul de peste, acidul folic si vitamina B12 ajuta la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.
Bio-Marin Plus contine Omega 3 sub forma de acizi grasi liberi, recunoscuti pentru absorbtia lor mai buna si mai rapida in organism (sunt absorbiti direct in sistemul digestiv si folositi de indata). In mod normal, acizii grasi Omega 3 trebuie sa fie mai intai convertiti, cu ajutorul enzimei digestive denumite lipaza.
Uleiul de peste din Bio-Marin Plus este certificat PureMax™ - continutul de metale grele si alte toxine din mediu (care se gasesc, in mod normal, in pestele proaspat) este semnificativ mai redus decat valorile limita oficiale aplicabile in cazul pestelui si al produselor pe baza de ulei de peste. PureMax™ se numara printre cele mai avansate tehnici mondiale de purificare a uleiului de peste si a altor tipuri de ulei destinate consumului de catre om.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy