Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Este important sa ai memorie si putere de concentrare bune


Este important sa ai memorie si putere de concentrare bune

Email Imprimare

Cred ca momentul cand am simtit cel mai clar importanta memoriei si a puterii de concentrare a fost in anul 2007, cand mi-am propus sa sustin un examen pentru o functie de ofiter la Oficiul Roman de Imigrari, din cadul Ministerului Administratiei si Internelor. Aveam o bibliografie de 3.000 de pagini, de parcurs in trei zile si trei nopti, bibliografie care continea legislatie noua, asimilata legislatiei europene, despre subiecte noi pentru mine la momentul acela: Spatiul Schengen, imigrare, azil.

Mi-am dovedit mie ca am capacitatea de a asimila in acel interval cele 3.000 de pagini, reusind sa termin examenul cu nota 8,50. Atunci am inteles cat de important este sa ai o memorie si o putere de concentrare bune si am inteles ca am capacitatea de a asimila multe informatii intr-o perioada de timp relativ mica. Nu am obtinut postul, deoarece considerentele de admitere nu au fost cele legate de capacitatea mea intelectuala, am inteles insa prea tarziu asta, dar am primit recunostinta si gratitudinea oamenilor de acolo care mi-au apreciat efortul depus. A fost o experienta si poate imi prinde bine in cariera. (Maria Petrescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy