Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Somnul este vital pentru organism


Somnul este vital pentru organism

Email Imprimare

Sunt o persoana destul de agitata in timpul zilei, iar noaptea ma invadeaza mii de ganduri. Stau cam mult la calculator, cu un ceai langa, sau lapte cu cereale, insa acesta reuseste sa imi fure tot somnul. Nu pot adormi daca nu citesc cel putin jumatate de ora inainte, la lumina alb-albastra a veiozei, cadru odihnitor. Imi mai trebuie alta jumatate de ora sa pot adormi, sa alung gandurile, sa le asez "in seiful lor". Inainte de a ma pune in pat, in timp ce imi fac ritualul de seara la baie, las usa larg deschisa pentru a-mi aerisi camera. Dorm mai bine cand este mai racoare in camera.

Intotdeauna, inaintea unui eveniment mai mult sau mai putin important, nu pot sa adorm, ma intorc pe toate partile, am parte de un somn foarte agitat si neodihnitor si ma trezesc foarte obosita. Am incercat mai demult produse naturiste pe baza de valeriana, pentru ca somnul este foarte important pentru o sanatate atat fizica, dar si psihica. Somnul este vital pentru buna functionare a organismului.
Cand suntem odihniti, gandim mai limpede, suntem mai energici si mai binedispusi, nu riscam boli de inima, obezitate, irascibilitate. (Oana Alexandra Stanciu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy