Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Bio-CLA Booster, un produs recomandat de Dacic Cool


Bio-CLA Booster, un produs recomandat de Dacic Cool

Email Imprimare

Ne bucura faptul ca succesul international al acestui produs, Bio-CLA Booster, este reconfirmat acum si de aprecierea dobandita din partea comunitatii Dacic Cool. Aprecierea publicului este pentru noi esentiala si vine sa completeze ani de cercetari menite sa gaseasca solutiile care sa ne conduca la produse sigure, fara efecte secundare si cu o maxima eficacitate. Reactiile si aprecierile publicului vin sa intregeasca raspunsul pe care l-am dobandit in cadrul analizelor ample pe care le efectuam, atat la nivel de laborator, cat si la nivel clinic, la lansarea fiecarui produs. Iar adevarata confirmare a rezultatului acestei indelungate munci pline de pasiune a colectivului nostru, vine de-abia apoi, din modul in care produsul este primit si apreciat de publicul larg din diferitele tari, raspandite in lumea intreaga, in care produsele noastre sunt prezente. Pentru noi nu este suficient sa satisfacem cerintele atat de severe impuse de legislatia daneza. Noi cautam sa obtinem excelenta, sa reusim sa oferim publicului nostru cea mai buna calitate posibila. Asta inseamna inainte de toate o biodisponibilitate maxima, produse pe care intr-adevar sa te poti baza.

In Bio-CLA Booster am combinat acidul linoleic conjugat, CLA, si un extract de ceai verde. Ambele reprezinta produse naturale esentiale bunei functionari a organismului nostru si combaterii acumularii de kilograme in plus, iar eficacitatea atat de buna a acestui produs se bazeaza tocmai pe actiunea complementara a celor doua componente de baza. Obezitatea sau, in genere, kilogramele in plus reprezinta un adevarat flagel al zilelor noastre. Iar impactul negativ nu este in primul rand cel estetic, chiar daca de multe ori si acesta ne poate afecta succesul si cateodata chiar si propriul echilibru psihoemotional, ci pericolul ridicat de incidenta, mult mai mare, a atat de multe boli, in cazul celor supraponderali. Tocmai de aceea Bio-CLA Booster, pe langa faptul ca ne ajuta sa slabim, reprezinta si un important spriijin in fata acestor pericole.
Dar spre deosebire de majoritatea produselor de slabit care risca sa ne anemieze si sa ne conduca, dupa incetarea curei de slabire, la o crestere si mai mare in greutate, la atat de nocivul fenomen yo-yo, Bio-CLA Booster ne ajuta sa slabim sanatos, intarindu-ne organismul, asigurandu-ne un plus de energie si protejandu-ne in acelasi timp impotriva unui numar mare de afectiuni ce risca sa fie prezente in cazul celor supraponderali.
Datorita actiunii acidului linoleic conjugat, grasimea, in loc sa se depuna in celulele grase, este transportata la celulele musculare in care aceasta este arsa. Iar acest proces de ardere este intensificat de ceaiul verde. Astfel, Bio-CLA Booster ne ajuta nu numai sa slabim si sa scapam de celulita, ci ne asigura si un plus de vigoare si de energie, atat psihica, cat si musculara, si ne ajuta in acelasi timp sa ne intarim sistemul muscular. Astfel, Bio-CLA Booster contribuie atat la asigurarea unui corp armonios, estetic, de invidiat, cat si la un plus de sanatate.
Substantele lui active, ne asigura o importanta protectie impotriva unui intreg ansamblu de boli cu care ne confruntam in zilele noastre si care ii afecteaza in special pe cei supraponderali. Si ne referim atat la boli degenerative cronice, la declinul mental, la osteoporoza, la artrita reumatoida, la afectiunile cardiovasculare, cat si la o anumita protectie fata de diferite tipuri de cancer. Este importanta actiunea impotriva radicalilor liberi, de intarire a sistemului imunitar si de prevenire a unor boli autoimune, de deblocare a rinichilor si de combatere a retentiei de apa, de stimulare a ficatului, de sustinrere a sistemului digestiv si de  reglare a tranzitului intestinal. Actiunile impotriva aceestor afectiuni sunt demonstrate in nenumarate studii, intreprinse de diferiti cercetatori, privind in primul rand ceaiul verde care in plus este si extrem de bogat in vitamine si minerale, dar mai ales in taninuri, uleiuri aromatice si  bioflavone.
Astfel,  Bio-CLA  Booster ne ajuta sa scapam de excesul de grasime si de celulita, sa intarim sistemul muscular si sa dobandim o silueta de invidiat, dandu-ne in acelasi timp un plus de energie si de vitalitate si o protectie sporita in fata a nenumate afectiuni cu care riscam sa ne confruntam.
Ne bucura inca o data faptul ca eficacitatea  acestui produs, Bio-CLA Booster, si multiplele lui functii benefice au fost apreciate de cititorii Dacic Cool, iar recomandarea Dacic Cool reprezinta pentru noi, in acelasi timp, incununarea unui dialog extrem de valoros pe care am reusit sa-l stabilim prin intermediul acestui blog, dialog pe care speram sa-l putem amplifica spre folosul tuturor.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy