Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord O noua recunoastere a calitatii


O noua recunoastere a calitatii

Email Imprimare

Suntem mandri de fiecare data cand produsele noastre sunt apreciate, cand munca noastra este recunoscuta, cand consumatorii nostri se bucura de calitatile suplimentelor noastre nutritive. Compania noastra, Pharma Nord, nu este o companie care sa investeasca masiv in publicitate. Investim in cercetare, participam la studii medicale realizate de prestigioase institute medicale, suntem la curent cu cele mai noi si mai interesante descoperiri din domeniul medical, pentru a putea oferi cele mai bune suplimente alimentare. In acest fel credem noi ca vom avea succes! Oferind produse de calitate! Produsele noastre se remarca prin biodisponibilitate, adica prin gradul ridicat prin care ele sunt asimilate de organism. Ne bucuram ca produsele noastre sunt apreciate si in Romania si ca Bio-CLA Booster, unul dintre produsele de care suntem extrem de mandri, a fost apreciat de comunitatea Dacic Cool. In acest context, suntem extrem de bucurosi de diploma care marcheaza aceasta recunoastere si de inmanarea ei doamnei doctor Claudia Ciocan, Country Manager Pharma Nord Romania.

Produsul Bio-CLA Booster a primit aprecierea consumatorilor din mai multe tari, demonstrandu-si eficacitatea in cazul celor care vor sa slabeasca, sa scape de celulita si sa se mentina in forma. Este extrem de important ca sa ne pastram o greutate normala, obezitatea fiind un flagel al zilelor noastre si fiind asociata cu foarte multe probleme medicale. Dar acesta nu este singurul nostru produs care a fost remarcat si apreciat de consumatorii din lumea intreaga. Intotdeauna ne bucuram sa mentionam si alte produse Pharma Nord care au fost recunoscute pentru calitatea lor si ne mandrim mai ales cu Bio-Quinona Q10 si cu Bio-Seleniu+Zinc. Pentru International Coenzyme Q10 Association, coenzima Q10 de la Pharma Nord reprezinta un produs de referinta, produsul constituind de altfel obiectul de cercetare a peste 70 de studii. Sau faptul ca seleniul organic patentat de Pharma Nord prezinta cea mai ridicata bioactivitate obtinuta pana in prezent, de 89%. In plus, in cadrul cercetarilor internationale indreptate spre preventia si tratarea cancerului, in cadrul studiului Precise, care cuprinde 40.000 de participanti din Danemarca, Suedia si Anglia, drept furnizor oficial de pastile de seleniu si respectiv de placebo a fost ales Pharma Nord, ca fiind cea mai de incredere companie.
Echipa Pharma Nord Romania incearca nu numai sa distribuie aceste produse de exceptie, dar doreste sa vina in intampinarea publicului romanesc cu un maximum de informatii si de sfaturi. Tocmai de aceea, asteptam intrebarile dumneavoastra si suntem bucurosi sa va putem raspunde!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy