Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Scapa de celulita cu Bio-CLA Booster!


Scapa de celulita cu Bio-CLA Booster!

Email Imprimare

De multe ori, ne gandim doar la cat de inestetica este celulita, fara a fi constienti si de cat este de nesanatoasa. Nu este insa un aspect pe care sa ne permitem sa-l trecem cu vederea. La aproximativ 90% dintre femei, celulita incepe sa apara inca de la varsta de 15 ani, chiar daca la inceput poate fi foarte greu de observat. Din pacate, celulita avanseaza si, de la an la an, devine mai vizibila si mai inestetica, pana ce ajunge sa fie dureroasa. Ca in toate cazurile, si celulita e mai usor sa o previi decat sa o vindeci. De aceea, celulita trebuie combatuta inca din prima ei faza, cand incepe sa se formeze, fara a astepta sa se instaleze aspectul de coaja de portocala.

Cauza celulitei este, in primul rand, o circulatie sanguina deficitara, ce nu permite eliminarea corecta a toxinelor, care astfel se acumuleaza in interiorul celulelor adipoase, care cresc in volum. Presiunea exercitata de acestea face ca pielea sa se intinda si sa ia aspectul de coaja de portocala. Daca in faza initiala ea este aproape inobservabila, pentru ca apoi sa devina evidenta cand strangem pielea intre degete, va ajunge cu timpul sa prezinte o deformare permanenta a pielii, care se va accentua an de an, conducand in final la aparitia durerii atunci cand schimburile vitale de baza intre celulele adipoase si vasele locale de sange vor continua sa se degradeze. Simpla cura de slabire nu rezolva problema celulitei. Trebuie sa reusim sa scapam de aceste celule adipoase care se degradeaza. Evident, curele de slabire, miscarea si masajul pot ameliora situatia. Dar adevaratul remediu il reprezinta eliminarea acestor celule supraincarcate cu toxine. De aceea unul dintre cele mai sigure si eficiente mijloace de a scapa de implicatiile atat de neplacute ale celulitei il reprezinta Bio-CLA Booster, produs de compania noastra, Pharma Nord. Acest produs cu o biodisponibilitate maxima imbina efectele acidului linoleic conjugat (CLA) cu efectele extractului de ceai verde, doua produse naturale esentiale pentru sanatatea noastra. Intervenind la nivelul proceselor enzimatice, acidul linoleic conjugat pur si simplu topeste grasimea pe care, in loc sa o lase sa se depuna in celulele adipoase, o arde in celulele musculare, conducand astfel, treptat, la eliminarea celulelor adipoase si, implicit, a celulitei. Procesul de ardere este intensificat de extractul de ceai verde. In acelasi timp, acesta reuseste sa imbunatateasca circulatia sanguina si sa conduca la o mai buna eliminare a toxinelor.
Astfel, intervenind exact in procesele de baza care conduc la aparitia si la dezvoltarea celulitei, Bio-CLA Booster combate celulita pornind de la cauzele producerii ei. Asa se si explica eficienta deosebita a produsului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy