Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Acidul linoleic conjugat, principalul aliat in lupta cu kilogramele


Acidul linoleic conjugat, principalul aliat in lupta cu kilogramele

Email Imprimare

Actiunea acidului linoleic conjugat, denumit pe scurt CLA, a fost demonstrata prin nenumarate studii clinice si de laborator. In acelasi timp, a fost explicata si actiunea acestuia, care nu este doar una presupusa, intuita sau tratata ca un miracol, ci perfect deslusita la nivel biochimic. Acidul linoleic conjugat reduce activitatea lipazei lipoproteinice, o enzima necesara celulelor adipoase pentru extragerea grasimilor din vasele de sange, si mareste in acelasi timp activitatea unei alte enzime responsabile cu arderea acestor grasimi.

Astfel, CLA intervine la nivelul esential al schimbului permanent de substante intre celule si vasele de sange. Grasimile in loc sa ajunga si sa se depuna in celulele adipoase sunt transportate catre celulele musculare unde sunt arse, fiind transformate in energie. In acest fel, acidul linoleic conjugat pur si simplu "topeste" grasimile printr-un mecanism foarte simplu, eficient si  sanatos. Grasimea care, in mod normal, conform proceselor metabolice naturale, ar fi fost absorbita de celulele grase "pasive", este trimisa astfel catre celulele musculare, adevarate motoare de ardere a grasimilor. In loc ca ea sa fie depozitata in organism, celulele grase functionand ca o adevarata camara, grasimea va fi "topita" de catre celulele musculare, unitati foarte eficiente, care ard grasimile transformandu-le in energie.
In final, procesul conduce nu numai la "topirea" grasimii, adica la un proces extrem de eficient de slabire, ci in acelasi timp si la o  intarire a  sistemului muscular, la un plus de energie, la un organism fortificat si la un plus de sanatate. Scaderea in volum a celulelor de grasime care tind sa dispara conduce, evident, si la o drastica reducere a celulitei. Putem spune astfel ca acidul linoleic conjugat reuseste practic sa transforme atat de neplacutul si inesteticul strat de grasime in masa musculara si sa topeasca efectiv dezagreabila celulita. Rezultatul? Un corp puternic si elegant, plin de energie si suplete. In plus, cercetarile au evidentiat capacitatea acidului linoleic conjugat de a reduce incidenta unui mare numar de neoplasme, efecte benefice asupra sistemului imunitar, a mineralizarii osoase si diminuarea evolutiei proceselor aterogenetice. In acelasi timp este important de stiut ca actiunea acidului linoleic conjugat este potentata prin asocierea lui cu ceaiul verde. Este exact ceea ce ne ofera produsul Bio-CLA Booster de la Pharma Nord, cuplarea acidului linoleic conjugat (CLA) cu extractul de ceai verde intr-un produs cu maxima biodisponibilitate.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy