Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Cum am descoperit Propolets...


Cum am descoperit Propolets...

Email Imprimare

Am un baietel care, dupa ce a inceput gradinita, ca orice "boboc", s-a pricopsit cu o infectie in gat foarte urata. Au urmat doua saptamani de stat in casa, cu injectii, antibiotice si tot tacamul! Boala a trecut, dar amigdalele copilului au ramas marite si era evident ca il jenau. Ne-am plimbat pe la doctori orelisti mai mult sau mai putin celebri si aproape toti ne-au recomandat sa ii dam copilului sa suga diverse pilule, unele nici macar nu cred ca erau indicate pentru copii! Ni s-a prescris inclusiv clasicul albastru de metil pus pe zahar sau pastile cu albastru de metil, dar cum citisem pe net diverse "orori" despre acest tratament babesc, am renuntat din start la el!
Intr-o zi am intrat intr-un magazin de "naturiste", in cautare de vitamina C, iar vanzatoarea m-a intrebat pur si simplu daca am incercat vreodata dropsurile Propolets. Nu le incercasem, dar ideea de bomboane care sa combine vitamina C cu propolisul ca dezinfectant si imunizant mi s-a parut mult mai potrivita pentru un copil, mai ales ca nu era vorba de concentratii mari ale acestor componente. Am luat atunci varianta cu maces si sirop de zmeura pentru ca numai asta aveau in magazin. Nu mi-am imaginat ca achizitia mea va avea un asemenea succes.
Baietelul meu a facut o adevarata pasiune pentru ele, a trebuit sa incercam toate variantele si bineinteles ca a trebuit sa-i temperez entuziasmul, explicandu-i ca sunt totusi pastile, nu dropsuri oarecare. De mai bine de un an de zile, Propolets nu ne lipseste din casa. Amigdalele copilului s-au mai retras, iar infectia nu a mai aparut absolut niciodata. In plus, copilul nu a mai facut niciodata vreo raceala cu febra mai mare de 38 de grade sau care sa tina mai mult de o zi. Tot cu ocazia asta am rezolvat si problema administrarii de vitamina C atunci cand e nevoie, deoarece, nefiind acre, dropsurile Propolets ne convin tuturor din familie, si celor care au probleme cu stomacul, si celor care au dinti sensibili. (Cornelia Crina Popa)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy