Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Propolets, un aliat al mamicilor


Propolets, un aliat al mamicilor

Email Imprimare

Nu stiu cum sunt alte mame, insa eu nu suport gandul ca baietelul meu este bolnav. Nu pot sa fac nimic la serviciu si nu mai contenesc cu telefoanele date acasa pentru a vedea cum se simte. Ma doare sa stiu ca nu e vesel, ci sta lungit pe pat si nu-l mai incanta nici desenele animate preferate. Rudele si prietenii imi spun ca exagerez, insa eu cred ca asa se manifesta starea de mama in cazul meu. Inainte sa mearga la gradinita, eu eram universal sau protectiv, astfel ca starile de boala erau foarte rare, dar apoi, in comunitate, racelile au devenit din ce in ce mai dese.

Acum este la scoala si raceste la fel de des. De regula apreciez produsele naturiste, dar, atunci cand vad ca starea copilului se agraveaza, accept si antibioticul prescris de medic. Mi s-a intamplat sa intalnesc recent o doamna doctor in varsta care mi-a povestit cate ceva despre metodele de prevenire a racelilor. Desigur, eu credeam ca sunt suficient de informata, sunt inscrisa pe multe forumuri si discut foarte des cu alte mamici, insa doamna doctor mi-a recomandat, printre altele, Propolets.
Le-am ales pe cele cu macese si sirop de zmeura, iar baietelului meu i-au placut foarte mult. Acum are cateva luni de cand nu a mai racit, desi printre colegii lui de la scoala racelile sunt destul de frecvente. Cred ca aceste produse sunt foarte eficiente, intrucat, intr-o comunitate de copii care nu sunt inca complet deprinsi cu tainele evitarii contractarii de virusi, racelile se raspandesc cu multa usurinta (si nu numai racelile, ci si alte boli), insa baietelul meu nu a mai racit de cand i-am dat Propolets. As vrea sa fac o precizare foarte importanta: inainte sa ii dau Propolets, doctorita m-a sfatuit sa ii fac testul care depisteaza posibilele alergii. Din fericire, nu este alergic la propolis, prin urmare am avut unda verde si acum suntem bine. (Viorica Popa)





Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy