Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Succesul in cariera nu este conditionat de acuratetea vocii


Succesul in cariera nu este conditionat de acuratetea vocii

Email Imprimare

Daca esti persoana publica sau daca ai o cariera in muzica, este cert faptul ca vocea trebuie sa iti fie mereu melodioasa... dar pentru mine, un om simplu, succesul in cariera nu este conditionat de acuratetea vocii. Desigur, multe au mai fost zilele de iarna in care imi salutam colegii facand un simplu gest cu mana, pentru ca vocea mea era rapusa de faringite puternice si recunosc ca nu este chiar placut, insa am facut tot posibilul sa ma tratez. Spre deosebire de alti colegi care au dat buzna in farmacii sa isi cumpere antibiotice, in incercarea disperata de a scapa cat mai rapid de raceala, eu am incercat intai metodele naturiste pe care le stiam de la mama si de la bunica mea.
Ceaiul de salvie mi-a fost de mare ajutor (preparat astfel: am pus apa la fiert - 500 ml pentru ca faceam de regula pentru toata familia - iar in momentul fierberii, am adaugat doua lingurite de planta uscata. Acopar oala cu un capac. Niciodata nu am baut ceaiul fierbinte. Se bea caldut, pentru ca fierbinte nu face decat sa inflameze tractul respirator si mai mult.Ceaiul il cumpar de la Plafar). Dupa cum am mai precizat, calitatea vocii mele nu imi determina succesul in cariera, insa in rolul de mama vreau sa am o voce impecabila, pentru ca, atunci cand fac lectiile cu fiul meu, sa am o voce care sa ii ajunga direct la suflet. (Viorica Popa)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy