Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Rasfatati-va cu ghimbir confiat!


Rasfatati-va cu ghimbir confiat!

Email Imprimare

Cunoscut deja din Antichitate, ghimbirul, a trecut de mai multe ori in uitare pentru a reveni astazi iarasi la mare pret datorita proprietatilor lui de exceptie. Cercetatorii occidentali au inceput sa studieze cu atentie efectele acestei plante abia pe la inceputul anilor 1980, dar rezultatele studiilor lor au fost impresionante.
Nenumarate leacuri traditionale si moderne folosesc binefacerile rizomilor de ghimbir deoarece acestia combat febra, durerile si greata. In plus, ghimbirul stimuleaza circulatia sangelui, activeaza metabolismul, te ajuta sa arzi grasimile, regenereaza pielea si are o actiune puternic antioxidanta. Dar, in acelasi timp, ghimbirul este revigorant, combate starile de oboseala, este vasodilatator, activeaza circulatia sanguina periferica, eliminand simptomele de maini si picioare reci, previne riscul formarii de cheaguri de sange, previne afectiunile cardiovasculare, are proprietati antitumorale, are un efect linistitor. Este folosit impotriva durerilor de stomac, pentru usurarea digestiei, in cazul senzatiilor de voma, al raului de avion sau de mare, al balonarilor abdominale si al durerilor de ficat, dar si pentru reducerea nivelului de colesterol si pentru tratatarea bolilor de inima. In cazul artritei reumatoide se obtine o reducere sensibila a durerilor.
Ghimbirul este un adevarat medicament, dar, inainte de toate, reprezinta un ingredient nelipsit din bucataria multor popoare, care, din fericire, a inceput in ultimul timp sa patrunda din ce in ce mai mult si la noi. In primul rand, pentru aportul important pe care il aduce pentru sanatatea noastra, dar si pentru aroma cu care poate imbogati majoritatea felurilor de mancare. Merita sa-l introduceti ca ingredient de baza in bucataria dumeavoastra!
Noi va asteptam cu un ghimbir de cea mai buna calitate, care sa va asigure un maxim de satisfactie si de sanatate. Va invitam sa incercati, din oferta SanoVita ghimbirul confiat, pe care il gasiti in pungi de 100 grame in toate magazinele alimentare si in magazinele cu produse naturiste. O sa va placa! Cu siguranta!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy