Marti, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : DESPRE NOI

Despre noi

Fii COOL! DACIC COOL!

Email Imprimare

DACIC COOL este un nou site, un nou loc de intalnire, care isi propune, pur si simplu, sa ne ajute sa invatam impreuna sa ne cunoastem calitatile, dar si slabiciunile, sa ne cunoastem tara, istoria si datinile, dar, in acelasi timp, sa invatam cum sa ne integram in lumea de astazi, sa ne bucuram de viata si sa nu ne ingrozim de moarte, asemeni vechilor daci.
Romania interbelica era cunoscuta si respectata, era un punct de referinta pe harta lumii, prin oamenii ei, prin bogatia si frumusetea ei. Perioada in care a existat si a crescut  Romania Mare a durat doar doua decenii, tot atat cat si glorioasa noastra tranzitie. Dupa mai bine de 60 de ani este timpul sa ne redescoperim. Istoria, traditiile, valorile, oamenii de seama si ideile lor, credintele si religia. Nu avem nevoie de excese nationaliste, dar trebuie sa invatam sa fim mandri ca suntem romani. Nu avem de ce sa ne simtim mici si umili fata de restul Europei. Daca astazi multi romani pleaca sa lucreze in Italia, acum o suta de ani erau multi italieni care veneau sa lucreze in Romania. Nu trebuie insa sa traim in istorie! Dar trebuie sa o cunoastem, pentru ca doar astfel ne vom putea cunoaste pe noi insine! Si trebuie sa traim ziua de azi! Trebuie sa fim in stare sa ne bucuram de aceasta viata, pe care suntem datori sa ne-o facem cat mai frumoasa. O viata plina de impliniri, de care sa putem fi mandri.
De aceea, am ales numele de DACIC COOL. Pentru ca nu trebuie sa uitam de unde venim si cine suntem, dar trebuie sa invatam sa ne bucuram de ziua de astazi si sa fim in stare sa ne integram intr-o lume in plina globalizare, sa fim puternici pentru ca putem, sa fim cool pentru ca vrem sa traim din plin aceasta viata.
Ne propunem sa generam un spatiu in care fiecare sa se poata exprima liber, sa-si poata impartasi preocuparile, ideile, cunostintele si nedumeririle.
Ne propunem sa strangem, cu ajutorul dumneavoastra, cat mai multe informatii despre frumusetile, datinile si istoria Romaniei, dar si impresiile si parerile dumneavoastra atat despre Romania, cat si despre alte meleaguri.
Ne propunem sa oferim cat mai multe informatii despre oportunitatile de excursii, de distractii, de concediu.
Ne propunem sa strangem la un loc creatia literara si artistica a celor ce vor sa ne-o impartaseasca, poezie, arte plastice, fotografie si nu numai.
Ne propunem sa aflam impreuna cum ne putem apara sanatatea, sa cunoastem ofertele pietii, sa deslusim aceasta imensa jungla de branduri, de produse, de idei, sa aflam impreuna cum putem exploata mai bine diferitele oportunitati, cum ne putem maximiza sansele. Traim intr-o lume dinamica, cu infinite oportunitati si tot atatea capcane. Sa ne pastram impreuna radacinile si sa ne intindem in acelasi timp aripile!
Dorim sa punem alaturi informatiile si contributiile culturale si artistice cu cele economice si comerciale.
Ne dorim o exprimare moderna, clara si bine structurata, care sa imbine textul si fotografiile, filmul si coloana sonora.
Am vrea ca DACIC COOL sa devina, in timp, spatiul nostru de relaxare si de informare. Un spatiu in care sa ne simtim bine, sa comunicam liber intre noi. Un spatiu in care sa gasim totdeauna un sfat, in care sa nu ne simtim niciodata singuri.

 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.