Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Martea Sanatatii, cu Apiland si Lysi

Martea Sanatatii, cu Apiland si Lysi

Email Imprimare

Vine, vine primavara! Dar, odata cu ea, apar si micile neplaceri de sezon. Asa cum stim, la schimbarile de anotimp mai racim, mai da peste noi cate o gripa, o viroza, un guturai, dar avem planuri mari si vise de indeplinit. Ne propunem sa fim sanatosi si sa realizam o multime de lucruri! Si-atunci ne bucuram sa aflam ca avem la indemana solutii naturale pe care firme serioase, cu experienta si responsabilitate, ni le recomanda. Despre toate acestea vor sa ne vorbeasca in cadrul unei intalniri sanatoase, in care sa punem toate intrebarile care ne framanta, sa testam produsele prezentate, sa ne impartasim propriile experiente! Asa ca, venind primavara, va asteptam la o noua serie de intalniri pe care stim deja ca le iubiti! Si cum in cadrul intalnirilor noastre am dedicat ziua de marti sanatatii, va asteptam in 31 martie la o noua intalnire - Martea Sanatatii, cu Apiland si Lysi, la Ceainaria Rendez-Vous Floreasca.

Veti putea afla despre beneficiile laptisorului de matca Apiland pentru raceli si gripe, despre curele de laptisor de matca, care sunt recomandate mai ales primavara si toamna, pentru intretinerea organismului. Veti putea gusta laptisor de matca Apiland, recoltat cu grija de apicultori, pentru a va face puternici si sanatosi. Si veti putea afla marturiile unor mamici care si-au scapat micutii de racelile repetate cu laptisorul de matca Apiland!

Veti putea afla si despre beneficiile uleiului din ficat de rechin, un alt remediu foarte bun pentru imunitate, care face parte din traditia islandeza. Si cum noi sustinem ca avem multe de invatat din alte traditii, ne bucuram ca la aceasta intalnire vom putea testa si acest produs al companiei islandeze Lysi, care are o traditie atat de indelungata. Nu de putine ori, noi insine, atunci cand simteam ca ne incerca o raceala, apelam rapid la capsulele cu acest ulei si puteam sa mergem la birou si sa ne facem treaba cu succes.

Va asteptam cu drag la Ceainaria Rendez-Vous din Calea Floreasca, numarul 102 (Bucuresti, Sector 1), marti, 31 martie 2015, de la ora 17.00, la o intalnire sanatoasa, sa povestim si sa savuram impreuna o cana de ceai aromat si gustos. (Foto: freeimages.com)

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.
Pentru a va inscrie, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa apelati numerele de telefon 021.225.05.07, 0787.88.46.05, de luni pana vineri, intre orele 10.00-18.00.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy