Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Gerocossen Melcfort Lapte demachiant Melcfort

Lapte demachiant Melcfort

Cumpara acest produs
Cu extract de melc
Ideal pentru toate tipurile de ten, acest lapte demachiant cremos si lejer curata perfect impuritatile, machiajul si excesul de sebum. Imbogatit cu extract de melc, laptele demachiant mentine echilibrul hidrolipidic si nu usuca pielea. Dupa aplicare, pielea este curata, stralucitoare, cu o senzatie de prospetime.
Extractul de melc (poly-helixan) este un ingredient natural extras din secretia melcului Helix aspersa, care contine un veritabil cocktail de substante active pure si concentrate, dintre care putem aminti colagenul, elastina, alantoina, aminoacizii, proteinele, vitaminele si mucopolizaharidele, cu efecte benefice asupra pielii. Extractul de melc actioneaza ca un exfoliant delicat, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii si stimuland regenerarea celulara. Este antiseptic, antioxidant, regenerant si cicatrizant si stimuleaza sinteza de colagen si elastina.
Mod de utilizare: Se aplica pe fata si gat si se maseaza usor. Se indeparteaza cu un tampon de vata.
Fara parabeni. Fara parafine.

Pret: 18,03 lei (130 ml)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.