Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Redigest comprimate

Redigest comprimate

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere din fruct de armurariu, pulbere din cuticula de pipota de pui si excipienti.
Actiune: asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive cu actiune de completare a dietei zilnice si substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar in tulburari digestive diverse; protejeaza celula hepatica; antiinflamator si antiseptic la nivelul tubului digestiv si al organelor anexe (ficat, pancreas); reglator al motilitatii tubului digestiv si a colecistului; are efect litolitic, previne formarea calculilor biliari si renoureterali; este hipocolesterolemiant si hipoglicemiant, detoxifiant (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele).
Recomandari: pentru mentinerea functiilor fiziologice ale aparatului digestiv; amelioreaza simptomatologia unor afectiuni precum hepatite cronice, ulcer gastric si duodenal, gastrite, duodenite, colopatii cronice si functionale, dismicrobism intestinal, pancreatite, dischinezii biliare, litiaze biliare si renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii alimentare; are efecte pozitive in distrofii, casexii, rectocolita ulcerohemoragica, parazitoze intestinale, urticarii recurente, intoxicatii medicamentoase. Este recomandat si persoanelor imobilizate timp indelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.
Mod de administrare:
Adulti: 2 comprimate masticabile de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor.
Doza intretinere: 2 comprimate masticabile de 2 ori pe zi (inaintea meselor de pranz si seara).
Pentru afectiunile cronice, tratamentul se face in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3-5 pana la 10 zile. Se recomanda cel putin 2 cure consecutive urmate apoi de o cura de intretinere.
Copii 1-3 ani: 1/2 comprimat masticabil de 3 ori pe zi; cu jumatate de ora inaintea meselor.
Copii 3-12 ani: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi; cu jumatate de ora inaintea meselor.

Pret: 10,5 lei (30 comprimate masticabile). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.