Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Locuri Recomandari Bucurestiul vazut de sus, la Hotel Marshal Garden

Bucurestiul vazut de sus, la Hotel Marshal Garden

Email Imprimare

La Hotel Marshal Garden, eleganta si bunul gust se asorteaza cu tehnologia si cu designul modern, intr-o imbinare din care se naste un stil unic - o atmosfera relaxanta, perfecta. Amplasat chiar in inima Bucurestiului, foarte aproape de puncte turistice importante, Hotel Marshal Garden este o locatie privilegiata, inconjurata fiind de cafenele, restaurante si magazine, un loc ideal de relaxare intr-un cadru care ofera o liniste intr-un decor elegant. Dincolo de alura impozanta a hotelului, clientii sunt intampinati de catre un personal care cunoaste ospitalitatea la superlativ.

Camerele spatioase, in culori moderne, creeaza un spatiu ideal de relaxare, spatiu dotat cu un design neconventional, modern, inovator, unde clientul beneficiaza de culori vibrante si confort. 63 de camere spatioase creeaza decoruri unice, cu un design extravagant, mobilier unicat, suprafetele vitrate si jocuri de lumini. Pentru ca atmosfera sa fie una unica, in care turistul sa se simta perfect, tehnologii de ultima generatie completeaza confortul camerelor. Cartela magnetica pentru acces, climatizare, detectoare de fum, cablu TV, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet wi-fi, TV/monitor LED diagonala 81, uscator de par, priza pentru aparat de barbierit, produse cosmetice in baie, halat si papuci de baie, paturi mari cu saltele confortabile, lenjerie de cea mai buna calitate, mini-bar si caseta de valori sunt dotarile cu care Hotel Marshal Garden vine in intampinarea clientilor sai. Pentru a da o nota de originalitate, peretii clasici au fost inlocuiti cu pereti din sticla, astfel ca lumina naturala inunda spatiile, conferind senzatia de relaxare.
Aici turistii gasesc servicii si asistenta turistica, se pot planifica tururi ale obiectivelor turistice importante, se pot rezerva si emite bilete de avion, se pot inchiria masini si se ofera asistenta in procurarea de bilete la teatru, cinema sau alte evenimente.
La penultimul etaj, intr-un indraznet joc de culori, Ristorante Danieli aduce note originale de arome, alaturi de care poti sa te ascunzi de aglomeratia Capitalei si sa evadezi in curcubeul delicios al meniurilor realizate cu stil de catre cei mai cunoscuti bucatari.
Pentru ca e un loc cu stil, Hotel Marshal Garden gazduieste aici evenimente corporate in sali de conferinta, in functie de amploarea evenimentului. Astfel, la parterul hotelului, sala numita Opal ofera 30 de locuri pentru teambuildinguri sau sedinte si conferinte; tot la parter se afla si Sala Safir, care poate gazdui pana la 70 de persoane. La etajul sase, Sala Ametist prezinta o capacitate de 80 de persoane, iar la etajul cinci, cu o capacitate maxima de 450 de persoane, sala Panoramic, echipata modern, ofera un spatiu generos pentru intalniri de amploare. Insa Hotel Marshal Garden nu gazduieste doar evenimente de lucru, ci si evenimente de familie. Aici se desfasoara petreceri de nunti, in sali spatioase, amenajate cu gust si eleganta de catre un personal bine instruit, iar cei care au facut astfel de petreceri aici spun ca petrecerile sunt diferite, personalul stie exact cu ce sa vina in intampinarea clientilor si atmosfera este una de neuitat.
Iata de ce Hotel Marshal Garden, mereu conectat la noutatile din domeniul hotelier, a obtinut locul 3 la categoria Cea mai buna investitie a anului  la Gala Premiilor de Excelenta EVENSYS 2013 din cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.



Hotel Marshal Garden
Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, 10574, Bucuresti
Telefon: +40 21 319.44.44
Fax: +40 21 319.44.45
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Rezervari: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


www.hotelmarshalgarden.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.