Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Tonicul apicultorului


Tonicul apicultorului

Email Imprimare

Stupul reprezinta cea mai completa farmacie si cea mai sanatoasa sursa de hrana. Albinele culeg din natura un ansamblu de substante benefice pe care le prelucreaza apoi in produse cu adevarat miraculoase, asa cum au si fost ele apreciate de-a lungul mileniilor in egala masura de catre vechii chinezi, egipteni sau greci, care le-au utilizat atat ca medicament, cat si ca factor de intretinere. Mentionate in Biblie, in Talmud si in Coran, cunoscute si de vechii celti, produsele apicole erau frecvent recomandate si de Hipocrate. Astazi, stim ca aceste substante actioneaza asupra fiecarei celule. O hranesc, o trateaza si ii dau vitalitate.
Cercetarile recente ne arata ca stupul ofera cele mai complete alimente ale naturii, asa ca nu ne mai miram ca ingrijitorii de albine din unele sate izolate au o medie de viata incredibila, de peste 100 de ani. De aceste binefaceri ale stupului ne putem bucura si noi. Apiland ne ofera acum ansamblul binefacerilor stupului intr-un singur produs, Tonicul apicultorului.

Mierea, polenul, propolisul si laptisorul de matca reprezinta cele mai importante realizari ale stupului. Acum le gasim pe toate, in concentratii optime, in noul produs Apiland, Tonicul apicultorului, un produs menit sa substituie o intreaga farmacie.
Fiecare fiola cu Tonicul apicultorului ne ofera doza optima de vitamine, minerale si antioxidanti, un ansamblu de substante antivirale si antimicrobiene, dar si substantele menite sa ne intareasca si sa ne stimuleze sistemul imunitar, ferindu-ne astfel in egala masura de viroze si de infectii, dar si de parazitozele intestinale. In plus, are un puternic efect antiinflamator, stimuland in acelasi timp vindecarea ranilor si a diferielor leziuni. Ansamblul acestor substante terapeutice tonifica si sustine in egala masura buna functionare a sistemului gastrointestinal, renal si hepatic, precum si pe cel cardiocirculator. Astfel, el combate in mod eficient ateroscleroza, regleaza colesterolul, fortifica reteaua capilara si este eficient in flebite si impotriva varicelor. Sustine si sistemul hormonal, avand un efect benefic atat impotriva inconvenientelor generate de menopauza, cat si impotriva inflamarii prostatei. In egala masura, combate infertilitatea, frigiditatea si impotenta, imbunatatind in mod substantial functiile sexuale si prezentand un efect afrodiziac si energizant, atat pentru barbati, cat si pentru femei.
Tonicul apicultorului are un puternic efect revigorant, combate stresul si oboseala, inlatura nervozitatea si iritabilitatea, reda optimismul si, in acelasi timp, combate nevrozele, depresiile, neurastenia, calmeaza si este recomandat in caz de insomnii.
Imbunatateste memoria, sustinand in acelasi timp procesul de invatare. Este astfel deosebit de bun pentru copii, contribuind la dezvoltarea capacitatilor lor intelectuale, dar in egala masura si pentru adultii confruntati cu examene sau alte solicitari intelectuale maxime, precum si celor aflati la varsta a treia si care vor sa-si pastreze abilitatile fizice si intelectuale, Tonicul apicultorului jucand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire si in atenuarea efectelor acestuia. El reprezinta o sursa naturala de energie vitala, asigurandu-ne un complex de substante vitale, esentiale bunei functionari a organismului nostru.
Trebuie stiut ca propolisul reprezinta sistemul de aparare al stupului capabil sa faca adevarate minuni si pentru sanatatea noastra. La randul lui, laptisorul de matca este cel care asigura reginei o viata de 50 de ori mai lunga decat a celorlalte albine, precum si capacitatea de a depune 2.000 de oua pe zi, adica dublul propriei greutati. Efecte spectaculoase are si asupra organismului nostru, el reprezentand singura sursa naturala de acetilcolina, un mediator esential in transmiterea influxului nervos si unica sursa de acid 10HDA, substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. In plus, el contine si toata paleta celor 18 aminoacizi esentiali care nu pot fi sintetizati de organismul nostru. La randul lui, polenul contine nu mai putin de 22 de aminoacizi, cu un continut mai mare decat in cazul oualor sau al oricarui alt produs de origine animala, 18 vitamine, 25 de minerale, 11 enzime si coenzime, 14 acizi grasi, printre care acizii grasi polinesaturati Omega 3 si Omega 6, 11 carbohidrati, dar si lactofermenti, fitosterol, bioflavonoide, antioxidanti, antibiotice naturale, factori de crestere si fibre, atat solubile, cat si insolubile, dar si multi alti factori activi, specifici fiecarui tip de polen in parte. Lecitina este prezenta intr-o proportie de aproximativ 15%, iar aproximativ 25% din masa polenului este reprezentata de proteine, un continut cu 50% mai mare decat al carnii de vita. Din punctul de vedere al mineralelor, polenul reprezinta cea mai bogata sursa cunoscuta de seleniu, esential pentru eliminarea metalelor grele si, in general, pentru detoxifierea organismului. Este bogat in zinc, nichel si magneziu. Sodiul si potasiul se gasesc intr-un raport optim, important fiind si continutul de calciu, fosfor, fier, iod, cupru, molibden, brom, siliciu si titan. Este important de stiut ca bioflavonoidele, pe langa faptul ca ii confera polenului culoarea si gustul minunat, sunt recunoscute ca reprezentand un important factor anticancerigen. La randul lor, lactofermentii (care ajuta la regenerarea florei intestinale) si fitosterolul (care reprezinta un puternic antioxidant si joaca un rol important in echilibrarea dinamicii colesterolului) se numara printre nenumaratii factori ce se pierd prin uscarea polenului, dar sunt prezenti in Tonicul apicultorului.
Imbinand intr-un mod optim binefacerile principalelor produse ale stupului, Tonicul apicultorului, cu care ne rasfata acum Apiland, reprezinta un produs cu maxima eficienta, esential pentru sanatatea noastra, de care nu ar trebui sa ne lipsim daca vrem sa ne pastram tonusul fizic si intelectual pana la o varsta inaintata si sa fim capabili de un randament maxim.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy