Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Spectacol caritabil pentru sustinerea pedagogiei Montessori

Spectacol caritabil pentru sustinerea pedagogiei Montessori

Email Imprimare

Asa cum ne-a obisnuit, Fundatia Montessori din Romania a organiza un nou concert caritabil, un concert de vara cu si pentru copii. Acesta a avut loc duminica, 15 iunie, de la ora 11.00, in Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti. Parintii si bunicii care au venit insotiti de copii au putut urmari si aplauda spectacolul sustinut de copiii talentati de toate varstele care au urcat pe scena.
Printre protagonisti s-au numarat copii de la gradinitele Montessano si Montessori Edu din Bucuresti, care au cantat, au dansat si au recitat in limbile romana, engleza si germana. Alaturi de ei, au sustinut momente muzicale, solo sau corale, de dans si balet numerosi copii din formatii care activeaza la Palatul Copiilor, premiati la nivel national si international la numeroase concursuri si festivaluri de profil.

Printre invitatii speciali au fost copiii din formatia corala Adagio si din Orchestra de Camera a grupului Adagio, membrii trupei de dans Arabesque si trupa de balet La Silphide. La finalul spectacolului, indrumatorii acestor formatii au primit diplome din partea Fundatiei Montessori, distinctii care tin sa evidentieze efortul de decenii al acestora in sustinerea si promovarea copiilor talentati.
Fundatia Montessori din Romania a organizat acest spectacol special in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, iar fondurile stranse cu aceasta ocazie vor fi folosite pentru crearea primului centru Montessori gratuit pentru copiii inzestrati din tara noastra, avand aceeasi destinatie cu fondurile stranse pana acum, la concertele din primavara si din iarna trecuta. Reprezentatii fundatiei spera ca acest centru sa devina operabil chiar in toamna acestui an.
Dacic Cool a fost partener media al acestui eveniment dedicat copiilor de toate varstele. Mai multe detalii despre Fundatia Montessori, despre activitatile ei si despre gradinitele din acest sistem educativ puteti gasi pe website-ul www.montessoriromania.org.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.