Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Branduri Alte Branduri care ne plac

Alte branduri care ne plac

Pharma Nord, calitatea la superlativ

Email Imprimare

Pharma Nord este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de suplimente nutritive si remedii naturale. Dar nu acesta este elementul care diferentiaza brandul danez in piata, ci calitatea produselor. Ideea principala cu care a plecat la drum Pharma Nord a vizat compensarea deficientelor dietei moderne cu ajutorul unor suplimente cu un grad mare de biodisponibilitate. Aceasta a implicat un amplu efort de cercetare menit sa determine principalele carente alimentare ce ne afecteaza sanatatea si apoi sa gaseasca solutiile menite sa conduca la produse cu o biodisponibilitate maxima si constanta. Pentru aceasta, au trebuit gasite cele mai bune materii prime si dezvoltata tehnologia care sa permita obtinerea unei biodisponibilitati maxime.
Diferentele ce exista din acest punct de vedere intre diferite produse aparent similare pot fi imense, unele putand fi comparate cu un produs placebo, in timp ce altele pot avea efecte de exceptie. Aceasta se explica prin faptul ca substanta activa, de exemplu seleniul, se afla, in diferitele resurse naturale, intr-un complex molecular specific. Or, tocmai acesta ii asigura sau nu asimilarea de catre organism. In alte cazuri, asimilarea substantei active necesita o anumita forma de prezentare. Studiile au demonstrat de exemplu ca vitamina D este absorbita de catre organism mult mai usor daca ea este dizolvata in ulei. Or, tocmai aceasta este forma de prezentare a vitaminei D de la Pharma Nord.

Apivita, o redesteptare a spiritului lui Hipocrate

Email Imprimare

Apivita este una dintre cele mai renumite, apreciate si premiate companii, aflata pe primul loc pe piata cosmeticelor naturale din Grecia, care ofera produse de infrumusetare unice, naturale, eficiente si complete, care promoveaza nu numai frumusetea, dar si sanatatea, incercand sa asigure o ingrijire holistica pentru corp, minte si spirit. Pentru crearea produselor sale, Apivita utilizeaza doar ingrediente naturale - produse apicole, extracte de plante din flora greceasca, cultivate organic, si uleiuri esentiale naturale.
Numele Apivita provine din imbinarea cuvintelor latine apis - albina si vita - viata, rezumand identitatea si filosofia companiei, iar logo-ul ei este inspirat de o veche bijuterie din Creta Minoica, din secolul al XVI-lea i.H., simbolizand fertilitatea si armonia.

Avon, compania care a infrumusetat viata a milioane de femei

Email Imprimare

Cine nu a auzit de Avon? Dar cine ii cunoaste cu adevarat incredibila poveste, atat de bogata in evenimente, emotii si fapte? Cu o istorie ce se intinde pe mai bine de 125 de ani, Avon este compania care a revolutionat industria frumusetii, ajutand femeile sa-si castige independenta financiara si sa lupte impotriva cancerului la san si a violentei domestice. Fiind unul dintre cele mai cunoscute, respectate si populare branduri din lume, Avon nu este doar o afacere imensa din industria cosmetica, ci este si cea mai mare companie de vanzari directe din toate domeniile.
Avon opereaza astazi in peste o suta de tari, avand 42.000 de angajati si peste 6 milioane de Reprezentanti, dintre care 75% lucreaza in afara S.U.A. Piatra de temelie a fost pusa, in 1886, de catre David Hall McConnell.

Boots, o traditie britanica de peste 150 de ani

Email Imprimare

In mod firesc, fiecare dintre noi isi doreste sa arate cat mai bine, sa straluceasca de sanatate, sa debordeze de energie. Nu ne reuseste intotdeauna… Ei bine, e cazul sa descoperiti unul dintre cele mai impresionante branduri din domeniul Health&Beauty! Daca am spune ca are peste 150 de ani de istorie, ar suna mult prea sec… De aceea, e mai bine sa va ganditi ca istoria Boots a inceput dinainte de aparitia primului avion, a primului automobil si a primului film. Acum, cred ca sunteti de acord ca el vine dintr-un alt timp. Dar nu uitati ca, dupa un secol si jumatate de istorie palpitanta, el se gaseste astazi, prin tehnologie, mentalitate si angajare, inaintea timpului nostru.

Lysi, un brand islandez apreciat in Romania

Email Imprimare

Islandezii au una dintre cele mai mari sperante de viata si asta datorita consumului de peste si de ulei de peste, folosit in mod traditional pentru asigurarea unei bune stari de sanatate. Aproape toti islandezii consuma constant ulei de peste, care este o sursa de sanatate pentru toate varstele, iar in scoli copiilor mici li se administreaza zilnic ulei din ficat de cod, care cumuleaza efectele benefice ale vitaminelor A si D si ale acizilor grasi Omega 3.
Islanda este o tara exotica si uimitoare, un avanpost creat din apa si foc, cu vulcani care se ascund sub ghetari uriasi, campuri de lava impietrita si lacuri geotermale, plasata in Atlanticul de Nord, adica in una dintre cele mai putin poluate zone ale globului. Astfel, nu este de mirare pentru nimeni ca liderul mondial in domeniul lipidelor marine, al uleiurilor de peste, popular spus, este o firma islandeza, Lysi, ce acopera cu exporturile sale peste 66 de tari. Acest statut si-l datoreaza, in primul rand, cercetarii si dezvoltarii de produse, desfasurate neincetat de la infiintarea sa, in 1938, dar si calitatii si inaltei tehnicitati a echipamentelor de productie. Acestea asigura reducerea la minim a oxidarii uleiului in timpul purificarii, dar si separarea apei si a impuritatilor. Produsele Lysi sunt astfel lipsite de acel gust atat de neplacut al uleiului de peste pe care multi poate ni-l mai amintim de pe vremea copilariei.

Iwostin, dermocosmetice pe baza de apa termala de Iwonicz-Zdroj

Email Imprimare

Iwonicz-Zdroj este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din Polonia. Primele mentionari despre proprietatile curative ale acestor izvoare dateaza din secolul al XVI-lea. In secolul al XIX-lea s-au construit primele cladiri ale complexului de bai, utilizate pentru inceput doar in sezonul de vara. Astazi, conceptul de statiune balneara a evoluat si cuprinde sectii de neurologie, gastrologie, laringologie, pneumonologie, dermatologie.

 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.