Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes

Idei de succes

Publicitate in taxi, prin programul lansat de GoCab Romania

Email Imprimare

Aplicatia GoCab Romania a lansat un nou serviciu: publicitate in taxi, prin programul GoCab Advertise Partners. Practic, prin intermediul unor tablete montate pe partea posterioara a scaunelor din fata, clientii de taxi pot urmari diferite reclame. Avantajul acestor reclame este ca acestea pot sa fie foarte targetate, ajungand exact la publicul-tinta dorit. De pilda, ele pot fi integrate intr-un calup de continut video care se refera la destinatia aleasa de clientul de taxi.

Taxi garantat, prin aplicatia GoCab Romania

Email Imprimare

Aplicatia de taxi GoCab Romania lanseaza acum un nou serviciu, si anume serviciul de taxi garantat. Prin intermediul acestui serviciu, GoCab PRO, tuturor potentialilor clienti de taxi care si-au descarcat aplicatia li se garanteaza gasirea unei masini de taxi. Asadar, sunt eliminate situatiile in care clientii incercau sa gaseasca o masina de taxi si nu reuseau, fie din cauza traficului intens de la orele de varf, fie din cauza conditiilor de vreme neprielnice, fie din cauza locatiilor considerate nefavorabile de catre soferii de taxi. Descarcand aplicatia GoCab, clientii au garantia ca vor gasi un taxi deja de la deschiderea aplicatiei, indiferent de conditiile meteo sau de ora, cu acelasi tarif. De asemenea, soferii de taxi care se inscriu in acest serviciu de asigurare a unui taxi garantat pentru clienti vor avea un venit minim garantat pentru o sesiune de lucru.

Magic by Hop Garden, primul restaurant din Bucuresti cu preparate din carne de prepelita

Email Imprimare

Primul restaurant din Bucuresti care ofera preparate din carne si oua de prepelita si-a deschis portile. Restaurantul se numeste Prepelitescu-Hop Garden si este situat în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea in Parcul Drumul Taberei - fost Parcul Moghioros), in locul vechiului Magic Bistro.
Prepelitescu-Hop Garden este primul local din cadrul retelei de franciza Prepelitescu si a fost deschis în Bucuresti dupa semnarea unui acord de franciza intre grupul Hop Garden si Prepelitescu Urban Food & DriveIn.

60 de firme noi create in 6 judete din Regiunea Nord-Est

Email Imprimare

120 de locuri de munca si 60 de firme noi au fost create in judetele Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui, in cadrul proiectului ACCES - Antreprenoriat, Consiliere si Consultanta pentru o Economie Sustenabila, derulat in perioada 16 ianuarie 2018 - 15 ianuarie 2021 in Regiunea Nord-Est de Centrul Diecezan Caritas Iasi si coordonat de Radu Gelu Onisoru, manager de proiect si director formare profesionala si fonduri europene.

Business Center The President, o noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului

Email Imprimare

Corin Romanescu, Owner & Founder al Centrului de Evenimente The President, anunta deschiderea Business Center The President, un ansamblu imobiliar construit la intersectia dintre Bd. Dacia, strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor, pe Bd. Dacia nr. 169, Bucuresti. Constructia centrului de afaceri a inceput in 2018 si a fost realizata exclusiv cu materiale clasa A, urmand sa fie finalizata in toamna anului 2019. Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp, dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E).

Neby Shoes: Pantofi de calitate pentru toate gusturile

Email Imprimare

Cand dau dovada de seriozitate, creativitate si profesionalism, producatorii romani de incaltaminte pot rivaliza chiar si cu branduri internationale renumite. Este si cazul companiei Neby Shoes din Bucuresti, care are deja 24 de ani de experienta in domeniu si ale carei valori, respectate de-a lungul timpului, sunt foarte clar definite: calitate, design si confort. Producatorul roman este deja foarte apreciat de catre clientii sai din intreaga tara, caci ofera o gama larga de produse pentru toate categoriile de varsta si pentru toate bugetele. Oferta de incaltaminte a acestui producator autohton este, intr-adevar, foarte generoasa, mergand de la incaltaminte de zi, sport si casual pana la pantofi de ocazie, mai pretentiosi, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

Email Imprimare

A fost deschis cel de-al treilea magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova. Magazinul este situat in Bucuresti, pe bd. Stefan cel Mare nr. 33 (Pasaj Obor) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante. Basarabia Magazin Obor face parte din reteaua de magazine Basarabia, alaturi de Basarabia Magazin Braila si Basarabia Magazin Pipera.

Compania VioTur ofera, in exclusivitate, transport la adresa dorita. Oriunde in Europa

Email Imprimare

Compania de transport international de persoane VioTur are plecari zilnice, din mai multe orase, catre cele mai cautate destinatii europene – Marea Britanie si Germania, precum si catre Italia, Franta, Austria, Danemarca, Suedia, Belgia, la preturi foarte avantajoase! Daca inainte de intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana romanii calatoreau mai putin, caci regimul de obtinere a vizelor ingreuna libertatea de miscare, lucrurile s-au schimbat radical dupa anul 2007. Nu doar calatoriile turistice ale romanilor spre destinatii europene au cunoscut o mare crestere, ci si deplasarile celor care au ales sa lucreze, sezonier sau permanent, peste hotare.
Compania VioTur, cu sediul in Targu Frumos, judetul Iasi, este unul dintre cei mai de succes transportatori de persoane cu autocarul din Romania. Si-a inceput activitatea in anul 2003, iar atunci una din cele mai cautate destinatii era Spania. In prezent, lucrurile s-au schimbat, caci Marea Britanie este destinatia numarul 1 a romanilor.

European Horticulture Network, noua companie de Marketing & PR in horticultura

Email Imprimare

A fost lansata European Horticulture Network (EHN), o noua initiativa internationala de cooperare a unor specialisti in comunicare si marketing. Impreuna, acestia formeaza o foarte eficienta retea de profesionisti cu multi ani de experienta in domeniul horticulturii. Statutul legal al acestei retele este de Societate Cooperativa Europeana, fiind infiintata oficial in data de 20 ianuarie 2015 si avand membri din 7 tari europene. Principiul este de a avea un singur agent/reprezentant in fiecare tara.

EMAS Business Consulting, partenerul ideal pentru accesarea fondurilor europene

Email Imprimare

Accesarea fondurilor europene reprezinta, astazi, o problema vitala, atat pentru dezvoltarea Romaniei, cat si pentru fiecare antreprenor activ. Dificultatile in rezolvarea demersurilor necesare reprezinta insa, pentru multi, un obstacol major. De-acum avem insa partenerul ideal - EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions -, care ofera servicii complete de consultanta si intreaga sustinere necesara accesarii fondurilor europene, precum si pentru buna desfasurare a proiectelor care au atras finantare.

Un premiu pentru gradina: trandafiri premium frantuzesti

Email Imprimare

In ultimii ani, romanii au inceput sa se arate tot mai interesati de amenajarea spatiilor verzi de langa casa, fie ca e vorba de curti, mici gradini sau zone mai vaste. Se intereseaza tot mai mult despre plantele decorative si trendurilor in peisagistica, sunt mai atenti la combinatiile de flori, arbusti, tufe si copaci, dorindu-si sa-si creeze o zona de relaxare cat mai incantatoare. Datorita acestui fapt au inceput sa creasca, incet, dar sigur, si afacerile in domeniul horticulturii. Asa cum se intampla uneori in antreprenoriat, Viaceslav Buhna si-a inceput afacerea cu trandafiri premium la sugestia si la rugamintea unui prieten.

Patiserie ca la bunica acasa, gustoasa si sanatoasa

Email Imprimare

Astazi, toata lumea incearca sa isi asigure o alimentatie cat mai sanatoasa. Produsele proaspete, de calitate, naturale, fara aditivi alimentari sunt tot mai cautate. Chiar si romanii au inceput, poate inca timid, sa se intoarca la alimentele si mancarurile traditionale, chiar daca inca par fascinati de ambalajele stralucitoare din supermarketuri, care insa ascund, de multe ori, produse de slaba calitate sau chiar fara valoare nutritionala. Poate ca asa se explica si succesul companiei Brutarex Prod din Buzau, care a ajuns unul dintre cei mai importanti producatori de panificatie din regiune.

Traditie si perseverenta, Marshal Turism

Email Imprimare

In 1992, ideea unei agentii de turism era o initiativa frumoasa, insa destul de complicata. Dupa perioada comunista, cand turistii straini ne vizitau destul de des tara, urma o perioada de tranzitie, in care turismul trebuia sa se faca cunoscut; era nevoie de idei noi, de oameni care sa cunoasca arta turismului in cele mai mici detalii. Era nevoie de oameni care sa promoveze frumusetile tarii noastre, dar si sa faca romanilor cunoscut faptul ca pot calatori in lume, in cele mai pitoresti locuri. Asa s-a nascut Marshal Turism, tocmai din ideea de a face din Romania o tara cunoscuta in intreaga lume si de a arata romanilor lumea, intr-un mod elegant, profesional.

S.T.A.R.S. a lansat primul serviciu independent integrat de mediere-arbitraj din Romania

Email Imprimare

Organizatia S.T.A.R.S. (Social Training and Antreprenorial Research Society) a lansat de curand primul serviciu integrat de mediere-arbitraj din Romania: Managementul riscurilor, timpului si costurilor disputelor cu S.T.A.R.S. In cadrul evenimentului de lansare, care a avut loc zilele trecute la Palatul Sutu din Bucuresti, oamenii de afaceri si managerii prezenti intr-un numar mare au avut ocazia sa afle, direct de la mediatorii si arbitrii S.T.A.R.S., care este obiectivul acestei organizatii. Reprezentatii organizatiei sunt convinsi ca, in cadrul acestui eveniment, interactiunea directa dintre oamenii de afaceri si profesionistii S.T.A.R.S. a facilitat intelegerea avantajelor oferite de managementul conflictelor prin mediere si arbitraj. Aceste metode alternative reduc costurile de bani, economisesc timp si reduc stresul, desfasurandu-se intr-un cadru confidential si profesionist.

Magazinul DACIC COOL, produse romanesti online

Email Imprimare

Astazi, nu putem ignora nici criza economica si nici impactul pe care internetul, computerele, tabletele si telefoanele inteligente il au asupra comportamentului nostru si asupra dezvoltarii comertului.  Se vorbeste si la noi din ce in ce mai mult, si pe buna dreptate, despre comertul online si, cum noi ne-am propus sa promovam valorile, traditiile, brandurile si produsele romanesti, era firesc sa initiem, asadar, si un magazin online cu produse romanesti. Asa am ajuns sa lansam magazinul online Dacic Cool.

Vendomat, solutia mereu aproape pentru gustarea care te mentine in forma

Email Imprimare

In 2005, economia era in plina dezvoltare. Crestea de la o zi la alta, atat numarul firmelor, cat si amploarea acestora. Dar, inainte de toate, companiile incepeau sa inteleaga necesitatea unei atentii si a unui respect sporit datorat angajatilor. Printre altele, acestea se refereau si la asigurarea unor conditii civilizate pentru a putea lua, in timpul programului de lucru, o gustare. Unii au incercat sa-si organizeze propria bucatarie. Dar costurile, problemele organizatorice si de aprovizionare au fost de natura sa-i descurajeze pe multi. Altii, au apelat la firme de catering, dar pentru multi nici aceasta nu parea sa fie solutia ideala, nici din punct de vedere financiar, nici punctul de vedere al comoditatii. Atunci s-a nascut Vendomat. Ideea era simpla, dar nu la fel de usor de pus in practica. Vending machines operau deja in Bucuresti, dar nu erau deloc populare si nu pareau sa poata raspunde acestor cerinte. Multe ridicau si probleme tehnice sau de operare. Problema principala era insa era ca nimeni nu le oferea firmelor, pentru a opera chiar in incinta spatiului lor de birouri, corespunzator cerintelor si gusturilor acelor colective.

Contemporist.eu, din pasiune pentru tine si spatiul tau

Email Imprimare

Traim intr-o epoca dominata de viteza si acces rapid la informatie, in care comertul online nu mai este demult o raritate rezervata doar unui numar restrans de persoane care, fie din lipsa de timp, fie pe motiv ca nu au rabdare sa colinde magazinele in cautarea Acelui produs de care au absoluta nevoie aici si acum, au gasit solutia salvatoare in universul cumparaturilor pe internet. Dorinta noastra de a ne bucura de confort, de a ne simti inconjurati de lucruri frumoase este parte integranta a aspiratiilor omului contemporan, pentru care o echipa entuziasta, receptiva in cel mai inalt grad la ultimele tendinte in materie de design, mobilier si moda a creat un magazin online cu un nume pe cat de sugestiv, pe atat de inspirat: Contemporist.eu.

Emidale, mereu in top

Email Imprimare

De aproape 20 de ani, cand vine vorba de accesorii vestimentare pe piata din tara noastra, un nume revine constant pe buzele celor mai importanti designeri sau producatori de confectii si ale celor mai renumite case de moda si mercerii de la noi. Un nume poetic, cu rezonanta orientala: Emidale, brand nascut din nestinsa pasiune pentru frumos ce o insufleteste pe Pusa Hack, cea care a dat viata si brandului Exotique.

Exotique, poarta catre Orient

Email Imprimare

Cu totii ne dorim o casa care sa ne reprezinte, care sa spuna o poveste despre cum suntem noi, despre ce ne place, despre lucrurile in care ne regasim. Ne-am dori sa nu fie un simplu adapost, ci si un spatiu de visare si de implinire sufleteasca. Din aceasta dorinta s-a nascut, in urma cu mai bine de noua ani, si brandul Exotique. Ceea ce diferentiaza Exotique de alte branduri similare este faptul ca Exotique propune o noua viziune asupra spatiului nostru intim si asupra modului de a comunica in cadrul acestui spatiu atat de sensibil si de bogat in semnificatii.

Lena Criveanu, feminitate si business

Email Imprimare

Traim intr-o lume a barbatilor, in care, ca sa se faca auzita, femeia are nevoie de tenacitate, inteligenta, putere de convingere. In acelasi timp, traim intr-o societate care pune mare accent pe imagine, iar stilul vestimentar joaca, in acest sens, un rol crucial. Ca sa fie apreciata, admirata si iubita la adevarata ei valoare, femeia nu are voie sa-si uite feminitatea. Lectie de stil cu designerul Lena Criveanu.

Maguay a lansat noul brand de portabile MyWay

Email Imprimare

Maguay, companie romaneasca ce activeaza ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a lansat pe 16 februarie noul brand de portabile MyWay. Nasterea brandului MyWay coincide cu lansarea primei serii limitate de netbook-uri cu carcasa personalizata. In parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, MyWay a dezvoltat doua variante de design originale pentru carcasa netbook-urilor sale, reprezentand o furca de tors cioplita in lemn si, respectiv, un model decorativ de pe o perna de zestre din Transilvania.

<< Inceput < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.