Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri

Cadouri

Ciocolata de la Leonidas, cel mai dulce si rafinat cadou de Craciun!

Email Imprimare

In curand, incepe goana dupa cadouri si cum de fiecare data ne straduim sa alegem ceva cu care sa nu dam gres, Leonidas - specialistii in cadouri - se asigura ca cei dragi noua vor fi rasfatati cu cele mai inspirate daruri. Leonidas, brandul preferat al belgienilor, aduce in magazinul de pe strada Doamnei din Bucuresti - reprezentanta oficiala Leonidas inca din 2001 - cele mai rafinate si delicate idei de cadouri.

Sarbatori de poveste cu decoratiuni inspirate de Ferrero

Email Imprimare

Se apropie acea perioada a anului in care mirosul de brad ne inunda casele si transforma tot ce e in jur intr-o poveste, avand ca decor zapada, cadouri, lumini stralucitoare, emotii si bucurii. Pentru a adauga mai multa magie acestui peisaj, Ferrero iti vine in ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY) ce vor incanta privirile celor dragi si pe ale invitatilor tai. In sezonul acesta, Ferrero da tonul tendintelor in decoratiuni cu o colectie inspirata de magia basmelor. Fie ca este vorba despre decorarea mesei festive, impachetarea celor mai frumoase cadouri sau impodobirea casei, ideile creative de la Ferrero te inspira sa realizezi singura atmosfera de basm mult visata.

Iarna este... sezonul cadourilor

Email Imprimare

Este perioada sarbatorilor, prin urmare perioada cadourilor de tot felul. Fie ca le cautam pentru a le oferi celor dragi, fie ca le primim din partea celor dragi si ne bucuram de ele, chestiunea cadourilor nu este chiar atat de simpla.
Un studiu efectuat in Statele Unite, intitulat Partea intunecata a cadoului si coordonat de John F. Sherry Jr., a demonstrat ca, atunci cand vine vorba de cadouri, suntem ambivalenti si chiar negativisti. Se pare ca ne temem atat de a primi un cadou nepotrivit, cat si de a oferi un cadou nepotrivit. Un asemenea cadou, care nu-si atinge scopul, lasa in urma o amprenta emotionala negativa, care ramane in memoria noastra. Gama de sentimentele de nemultumire este larga – poate fi vorba de un simplu disconfort sau chiar de o veritabila suferinta. Un alt psiholog, Barry Schwatz, sustine ideea potrivit careia cadourile sunt, de fapt, un mod de a exprima imaginea pa care ceilalti o au despre noi. Cu cat un cadou este mai personalizat, cu atat mai mult el descrie personalitatea celui care il ofera.

Cadouri care deschid noi orizonturi

Email Imprimare

A face un cadou poate fi o mare provocare, mai ales acum, in prag de sarbatori, cand fiecare persoana draga noua trebuie sa primeasca ceva in plus fata de atentia pe care i-o oferim in mod curent. Nu trebuie sa uitam ca respectul pe care-l avem fata de persoana careia ii daruim trebuie sa se reflecte in darul respectiv. Si pentru ca traim intr-o vreme in care nu ne permitem intotdeauna sa facem daruri costisitoare, trebuie sa apelam la arta de a darui, sa tinem cont de anumite coordonate, cum ar fi caracterul si dorintele acelei persoane. Cel mai lipsit de respect gest este sa faci cuiva un cadou la intamplare, fara sa staruiesti macar putin asupra unor aspecte care tin de ceea ce isi doreste persoana in cauza. Chiar si atunci cand se face cadou un buchet de flori, acestea nu trebuie alese la intamplare, ci trebuie sa se tina cont atat de caracteristicile evenimentului in virtutea caruia se face darul, cat si de preferintele persoanei careia i se daruieste.

Cadouri romanesti de sarbatori

Email Imprimare

A darui si a primi reprezinta doua coordonate care confera omului echilibru, iar de sarbatori, ne place sa simtim bucuria de a-i incanta pe cei dragi cu cele mai frumoase atentii. A darui este un miracol pe care poti sa-l simti in suflet si acest miracol se intampla atunci cand daruiesti din toata inima si fara sa astepti ceva la schimb. Aceasta este, de fapt, adevarata esenta a daruirii – sa nu astepti nimic, ci sa te simti privilegiat ca ai putut sa simti bucuria de a fi daruit, de a fi creat cuiva drag o bucurie. Exista, cu siguranta, multe reguli care au aparut de-a lungul anilor, legate de ce trebuie si ce nu trebuie sa daruim, exista chiar si un capitol special in codul bunelor maniere, destinat artei de a darui, insa dincolo de aceste reguli, esential este ca ceea ce daruiesti sa fie facut cu sufletul deschis.

Bonne anniversaire, Madame Lucie!

Email Imprimare

Trei ani de macarons, cupcakes si delicii de haute confiserie. Sau, mai simplu: trei ani de Madame Lucie in Romania! In luna mai, Madame Lucie sarbatoreste trei ani de cand a introdus pe piata din Romania celebrele macarons frantuzesti. Cu alte cuvinte, din 2010, desertul perfect, delicat si care provoaca o reala dependenta poarta un singur nume: Macarons Madame Lucie. Evenimentul aniversar a avut loc la Palatul Cesianu Racovita - Galeriile Artmark si a insemnat o seara dulce, in care lumea buna a incercat delicatesele frantuzesti preparate cu migala si exigenta in laboratorul Madame Lucie.

Cadouri Dacic Cool pentru persoanele dragi din viata ta

Email Imprimare

Sa faci un cadou nu a fost nicicand mai usor! Daca vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi - de exemplu, matusii pe care nu ai vizitat-o de ceva timp sau bunicii la care ajungi mult mai rar decat ti-ai dori... -, de ziua de nastere, de onomastica, de Pasti, de sarbatorile de iarna sau, pur si simplu, intr-o zi ca oricare alta, magazinul online Dacic Cool iti vine in intampinare! Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool iti ofera de acum posibilitatea de a face o comanda ce va fi livrata la adresa mentionata de tine, in atentia persoanei pe care vrei sa o surprinzi cu un cadou Cool, Dacic Cool.

Traistuta Fermecata Dacic Cool, cadoul ideal

Email Imprimare

Traistuta Fermecata Dacic Cool, dolofana si stralucitoare, vine incarcata in fiecare luna exact cu acele daruri de care tu sau cei dragi aveti nevoie, iti va aduce bucuria produselor romanesti de calitate si a noutatilor pe care trebuie sa le cunosti.
Este cadoul ideal. O surpriza placuta, atat pentru tine, cat si pentru ei, direct din filele minunatelor povesti ce ne-au bucurat copilaria. Magazinul online Dacic Cool va ofera Traistuta Fermecata!

Cadouri Dacic Cool de ziua ta!

Email Imprimare

Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool continua sa fie alaturi de tine in momentele importante! Acum, pe langa promotiile de ziua numelui, dedicate persoanelor care poarta nume romanesti traditionale, magazinul online Dacic Cool lanseaza o campanie speciala, pentru a sarbatori impreuna cu toti cei cool, dacic cool, ziua lor de nastere. Astfel, toti cei care plaseaza o comanda in magazinul online Dacic Cool cu ocazia zilei lor de nastere vor primi cadou, automat, dublarea comenzii.

Cadouri Cool, Dacic Cool, de ziua numelui tau!

Email Imprimare

Dacic Cool, deja o mare familie a celor ce simt si traiesc romaneste, va invita la sarbatoare! Sarbatorim impreuna fiecare traditie romaneasca, fiecare nume, fiecare eveniment care ne defineste. Descoperim impreuna semnificatiile numelor traditionale romanesti, iar magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool va dubla comenzile efectuate cu ocazia zilelor onomastice traditionale romanesti.

Mereu in pas cu timpul

Email Imprimare

Anul nou bate la usa, este vremea bilanturilor, dar si momentul planurilor pentru 2012. Cu totii ne dorim, probabil, ca in anul care vine sa ne putem gestiona timpul mai bine. Ce cadou ar putea fi mai potrivit la inceput de an decat un ceas care sa ne ajute pe noi si pe cei dragi noua sa ne indeplinim planurile pe 2012... la timp. Nu putem recupera timpul pierdut, dar putem incerca sa profitam la maximum de viitor cu ceasurile No time, disponibile in magazinul online cu produse de design Contemporist.eu. 

Verigheta, simbolul dragostei eterne

Email Imprimare

Nu exista in viata cadou mai important decat verigheta, acest simbol al dragostei eterne, acest mod atat de frumos si de emotionant de a spune fiintei iubite ca vrei sa-i inchini toata viata ta... Este acel cadou de suflet de care nu te vei mai desparti niciodata. El merita sa fie cu adevarat deosebit, sa fie o adevarata intruchipare a perfectiunii. Este motivul pentru care magazinele You&Me ne-au facut surpriza de a ne aduce in Romania minunatele verighete Edelmeyer lucrate din aur alb si galben de 14 karate. Ele intrupeaza perfectiunea tehnologiei germane si harul unor adevarti creatori de sublim.

Un cadou natural si nespus de frumos

Email Imprimare

De sarbatori vrem sa ne bucuram, in egala masura, de natura si… de cat mai multe cadouri. Vrem sa radiem de fericire si sa fim invidiati pentru aspectul tineresc. Anul acesta Hofigal vine in intampinarea dorintelor noastre cu o oferta deosebit de interesanta. Este o trusa pentru ingrijirea si catifelarea naturala a pielii, care contine si o premiera mondiala. Este vorba de noul deodorant natural unisex pe baza de gemoderivate si uleiuri volatile, fara conservanti si saruri de aluminiu, care asigura un minim de 24 de ore de prospetime si naturalete, distrugand in acelasi timp bacteriile si fungii. In plus, trusa contine Supliform, un foarte eficient anticelulitic si antiinflamator, care reda aspectul catifelat al pielii si inca trei produse cosmetice care contin coenzima Q10.

Un delicios cadou, Les Macarons

Email Imprimare

De la sfarsitul lunii mai, cine doreste sa faca un cadou dulce, rafinat si cu totul si cu totul deosebit poate sa comande la Madame Lucie, singurul producator local al celebrelor Macarons frantuzesti, acest desert de lux.

Atmosfera care te seduce

Email Imprimare

Se spune ca tonul face muzica. Aceeasi fraza, spusa cu intonatii diferite, poate avea intelesuri contrare. Ca sa nu mai spunem cat de mult poate conta un simplu zambet! Ce minunat ar fi daca am invata sa zambim!... Ati urmarit vreodata ce diferenta poate fi intre o floare privita la amiaza sub razele stralucitoare ale soarelui sau seara in lumina calda a lumanarii? Atmosfera este esentiala pentru modul in care percepem lumea, pentru modul in care traim clipa.

Vine, vine primavara!

Email Imprimare

Ca in fiecare primavara, magazinele You&Me ne rasfata cu noi si minunate colectii de martisoare de argint care imbina cele mai inspirate mesaje tematice si simboluri de primavara intr-o varietate impresionanta de modele cu o prezentare deosebita. Ele reusesc sa dea o viata noua chiar si traditionalului snur alb si rosu, care simbolizeaza puritatea imaculata a zapezii si sangele navalnic al voinicului ce a eliberat Soarele din ghearele zmeului din povestea martisorului.

Magielle.ro, cea mai rafinata experienta de shopping online

Email Imprimare

www.Magielle.ro, un boutique multibrand, va ofera o colectie unica de lenjerie intima, atent selectionata, atat calitativ, cat si ca design si diversitate. Daca doriti sa scapati de obositoarea goana dupa cadouri din decembrie, puteti apela la magazinele online care va pot oferi fascinante experiente de shopping.

Mesaje personale

Email Imprimare

Acum cateva zeci de ani, pe cand scrisorile nu fusesera inca detronate de sms-uri si de e-mail-uri, ne bucuram inca de poezia pe care o conferea scrisorii nu numai textul, ci si hartia si plicul. Culoarea, textura hartiei, modelele imprimate si - de ce nu? - chiar parfumul completau poezia mesajului. Este timpul sa redescoperim aceasta bogatie, aceasta poezie care conferea o alta dimensiune vietii si, in primul rand, oricarei relatii. Si aceasta cu atat mai mult acum, in preajma sarbatorilor de iarna, cand fiecare clipa tinde sa-si caute propria vraja, propria asezare de legenda.

 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.