Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :

Frumusete

10 sfaturi pentru a avea o piele stralucitoare

Email Imprimare

Pielea, cel mai mare organ al corpului, dezvaluie de cele mai multe ori starea noastra generala de sanatate. De asemenea, serveste ca o bariera de protectie vitala impotriva expunerii la infectii, bacterii si alte toxine din mediu. Fata este de obicei primul lucru pe care il vad oamenii, asa ca principala problema a femeilor este ca ea sa fie in permanenta stralucitoare si sanatoasa. O componenta majora si un semnal de alarma in acelasi timp ca pielea are de suferit este pierderea stralucirii naturale. Cauze precum lipsa somnului, stresul, varsta si chiar alimentatia ne pot priva tenul de stralucire. Vestea buna este ca putem transforma pielea care arata terna si obosita intr-una luminoasa si stralucitoare.

Descopera bazele oricarei rutine de ingrijire a pielii

Email Imprimare

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca un ten perfect curat, dar, uneori, indiferent de cat de multe produse de ingrijire folosim, rezultatele parca intarzie sa apara. Nu este insa suficient sa folositi produse bune de ingrijire a pielii. Pentru ca produsele sa fie eficiente, trebuie sa le aplicati in ordinea corecta. Rutina de ingrijire depinde de tipul de ten, de ingredientele si formulele produselor si de momentul zilei. Specialistii recomanda sa se aplice produsele in ordinea texturii, de la cele mai fluide la cele cu textura mai grasa, deoarece produsele subtiri nu vor putea patrunde in cele mai grase.

Frumusetea fara filtre: real skin is in!

Email Imprimare

Skin positivity - exista un motiv prin care acest hashtag are in prezent 132k (si continua sa creasca) de postari. Incet, dar sigur, mediul online devine un spatiu sigur pentru a impartasi imagini cu pielea reala, naturala, impreuna cu povestile si sfaturile fiecaruia. Nu mai este doar un subiect fierbinte, ci mai degraba o miscare in 2021. Este timpul sa va apreciati in cele din urma propria piele. Nu este un secret faptul ca suferim cu totii de oboseala din urma intalnirilor pe Zoom, pe masura ce saptamanile trec, aceasta poate fi resimtita atat psihic, cat si fizic.

Alimente antiimbatranire care reduc ridurile

Email Imprimare

Imbatranirea este inevitabila. Cu toate acestea, nu vrem ca timpul sa-si lase amprenta pe pielea noastra. Pete maronii, riduri, laba gastii - aceste semne, care vin odata cu varsta, pot fi contracarate cu anumite alimente si substante nutritive. Imbatranirea tenului poate fi ingrijoratoare. Din fericire, chirurgia si medicina nu sunt singurele instrumente care ne pot pastra pielea tanara. Un regim alimentar adecvat poate fi, de asemenea, de mare ajutor.

Alimente care mentin pielea tanara si frumoasa

Email Imprimare

Ne straduim sa ne mentinem tineretea cat mai mult, insa vine inevitabil momentul in care observam cum acea linie fina din jurul ochilor sau de pe frunte se transforma usor in rid. Desi produsele cosmetice pot ajuta foarte mult, cel mai indicat este sa ne mentinem pielea sanatoasa printr-o dieta echilibrata. Iata cateva alimente care ajuta la mentinerea tenului tanar si sanatos mai mult timp:

Trucuri pentru gene lungi si dese

Email Imprimare

Cu siguranta, genele lungi si dese sunt visul fiecarei femei. Inca din Antichitate, acestea reprezentau un element al seductiei, femeile fiind constiente de faptul ca genele lungi si frumoase lumineaza chipul si confera un aer misterios. Daca in tinerete genele sunt sanatoase si viguroase, in timp, ele pot sa-si piarda vitalitatea. Specialistii sunt de parere ca dupa varsta de 30 de ani genele incep sa isi piarda din stralucire, devin mai fragile si mai rare. Exista, din fericire, remedii care ajuta genele sa isi mentina starea impecabila, chiar si dupa 30 de ani.

Exfolierea – o conditie esentiala pentru pastrarea frumusetii

Email Imprimare

A venit primavara si odata cu revenirea la viata a naturii, ne dorim si noi sa avem un ten proaspat, luminos, care sa emane tinerete si frumusete. Exfolierea este una dintre etapele esentiale prin care tenul isi pastreaza prospetimea si stralucirea. Conform specialistilor, acesta nu este un mit: exfolierea, adica procesul de indepartare a celulelor moarte, este o etapa importanta in procesul de regenerare celulara.

Uleiul esential de lavanda si beneficiile sale

Email Imprimare

Sa recunoastem: ne plac aromele proaspete care sa ne relaxeze si sa ne diminueze starea de stres acumulata in timpul unei zile pline la munca. Una dintre cele mai placute arome este cea a lavandei si nimic nu poate fi mai relaxant decat cateva picaturi de ulei esential intr-un difuzor care sa raspandeasca in camera acest minunat parfum. Uleiul esential de lavanda se obtine din mugurii de lavanda ai speciei lavandula angustifolia. Procedeul prin care se ajunge la elixirul atat de iubit de catre cei care folosesc remediile naturale pentru sanatate si relaxare se numeste extractie cu aburi.

Par frumos si sanatos cu ajutorul mastilor naturale

Email Imprimare

Cu siguranta, exista pe piata numeroase produse cosmetice care promit sa faca adevarate minuni pentru a reda frumusetea si stralucirea parului, insa trendul reintoarcerii la beneficiile remediilor naturale este tot mai accentuat. De ce remedii naturale? Ei bine, se pare ca experienta a demonstrat eficienta remediilor naturale in diverse domenii, printre care si in pastrarea frumusetii si a sanatatii. Hidratarea firului de par fragil si uscat, combaterea excesului de sebum, redarea stralucirii si a supletii sunt obiective care pot fi atinse cu ajutorul mastilor preparate in casa din remedii naturale, cu costuri minime.

Nu arunca zatul de la cafea! Iata cum poti sa-l folosesti pentru casa, gradina si frumusete!

Email Imprimare

Sa recunoastem, ne place sa ne incepem diminetile cu aroma magica de cafea proaspata. Cat despre zat, acesta ajunge, de cele mai multe ori, la gunoi, fara sa se stie in cate moduri ar putea fi utilizat pentru casa, gradina si frumusete. Zatul de cafea este o adevarata sursa de antioxidanti, astfel incat poate fi folosit cu succes atat in curatarea si igienizarea casei si a gradinii, cat si in numeroase retete de frumusete.

Frumusete cu ingrediente simple

Email Imprimare

Traim intr-o epoca in care industria cosmetica a luat o mare amploare. Pe piata exista creme destinate fiecarui tip de ten, lotiuni pentru orice problema a tenului… cu alte cuvinte, exista toate circumstantele pentru a sustine frumusetea. Cu toate acestea, tendinta din ultima vreme este aceea de a pastra frumusetea cu ajutorul produselor naturale. Iritatii, umflaturi, pungi sub ochi, piele uscata… toate acestea pot fi combatute cu remedii simple, pe care le avem tot timpul la indemana.

Fructele – secretele frumusetii

Email Imprimare

Fara indoiala, pe langa gustul delicios, fructele sunt excelente in procesul de mentinere a sanatatii, dar si a frumusetii. Daca alimentatia bazata pe fructe proaspete are un rol important in calitatea pielii, mastile pe baza de fructe sunt si ele elemente importante din marele puzzle al mentinerii frumusetii.

Remedii pentru gene mai lungi si mai frumoase

Email Imprimare

Se spune despre ochi ca ar fi oglinda sufletului. Indiferent de culoarea acestora, daca sunt umbriti de gene lungi si frumoase, atunci aspectul este unul frumos. Materialul genetic poarta un rol esential si in cazul genelor; unii oameni au genele lungi, dese si frumoase, in timp ce altii fac eforturi destul de mari pentru a le mentine aspectul sanatos. Poate ca pentru barbati acest aspect nu este atat de important, insa cea mai mare parte din femei isi doresc sa aiba gene impecabile, cu care sa impresioneze pe cei din jur.

Gama Brilliant Brown de la Parusan pentru ingrijirea parului saten

Email Imprimare

Parusan lanseaza gama Brilliant Brown, un ritual de ingrijire pentru un par puternic, stralucitor cu nuante intense de castaniu. Samponul Parusan Brilliant Brown, completat de balsamul din aceeasi gama, asigura ingrijirea completa pentru parul saten, castaniu sau ciocolatiu. Secretul consta in formula speciala si delicata de ingrijire a parului, de la radacina pana la varf, cu pigmenti de calitate superioara. Cu fiecare spalare, parul capata reflexe castanii, iar culoarea parului se intensifica, conferind totodata vitalitate si stralucire.

Remedii de la cititori: Preparate naturale pentru frumusete

Email Imprimare

Toata lumea este interesata sa arate cat mai frumos, stralucitor si sanatos! Desigur, mai ales femeile! Iar acest lucru inseamna in primul rand o fata frumoasa, un ten frumos, apoi o piele frumoasa in restul corpului. Bineinteles, cele mai recomandate ingrediente pentru frumusete sunt cele naturale, care sunt foarte eficiente si nu au nici un efect secundar.
Domnul Ioan Marcus, cititorul nostru fidel din Aiud, ne-a trimis cateva retete de alifii pentru frumusete, pe care vi le impartasim si dumneavoastra!

Secretele frumusetii cu ajutorul remediilor naturale

Email Imprimare

De multe ori, ne intrebam cat de importanta este frumusetea fizica si cat de mult cantareste aceasta in viata cotidiana. Desigur, frumusetea interioara este cea care conteaza, insa este important sa ne pastram corpul intr-o stare cat mai armonioasa, pentru cat mai mult timp si putem face acest lucru cu ajutorul remediilor naturale.

Masti cu miere pentru un ten stralucitor

Email Imprimare

Daca agitatia specifica sarbatorilor de iarna, excesele culinare sau noptile nedormite lasa urme evidente pe chipul tau (cearcane, paloare, pete), care isi pierde astfel din stralucire, poti remedia situatia in mod simplu si eficient cu produse aflate la indemana.

Masca pentru luminozitatea tenului
– o lingurita de miere
– o lingura de ulei de masline
– o lingurita de suc de lamaie
– 2 lingurite de praf de orez, pe care il puteti obtine prin macinarea boabelor de orez in rasnita de cafea.

Masti pentru par cu miere

Email Imprimare

Pentru parul uscat sau deteriorat, mierea este produsul ideal! Ea contine umectanti naturali care mentin parul hidratat si sanatos. Iata cateva masti cu miere pe care le poti pregati foarte usor acasa!
Pentru a spori eficacitatea balsamului de par, adauga in el miere. Ea va permite balsamului sa hidrateze mai profund firul de par, rezultand un par moale si stralucitor.

Gel de dus din miere si ulei de cocos

Email Imprimare

Daca esti adeptul unui stil de viata sanatos si iti doresti un produs de igiena natural care sa le inlocuiasca pe cele cu chimicale din comert, iti poti face propriul gel de dus folosind ingrediente naturale si accesibile. Este usor de preparat si poate fi folosit de toti membrii familiei. 

Ingrediente:
Uleiul de cocos hidrateaza pielea fara sa-i inece porii si da o senzatie de prospetime. Mierea este cunoscuta pentru proprietatea ei de a hidrata pielea, de a vindeca ranile sau cicatricile de pe piele, de a reface elasticitatea si a inlatura microbii datorita proprietatilor sale antibacteriene. 

Orezul – aliatul tau pentru frumusete

Email Imprimare

Exista unii oameni pe care timpul pare sa nu-i afecteze. Din pacate, nu toata lumea are norocul sa mosteneasca gene atat de generoase. Pentru cea mai mare parte dintre oameni, semnele timpului se etaleaza pe chip, sub forma de riduri. Desigur, toate aceste schimbari care survin odata cu trecerea anilor trebuie acceptate ca parte din procesul natural al vietii. Exista insa si remedii care ne ajuta sa incetinim procesul imbatranirii, iar unele dintre acestea sunt remedii simple, regasite in orice bucatarie. Cunoscut ca simbol al vietii si al fertilitatii, orezul a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri ca hrana, insa femeile, in special cele din zona Asiei, au intuit multe din beneficiile acestui minunat bob, pentru frumusete. Pentru continutul sau bogat in amidon si scazut in grasimi, orezul este inclus si in alimentatia celor care tin cure de slabire. Astazi insa, vom vorbi de frumusete si despre cum ne poate ajuta orezul sa avem un ten impecabil, asa cum au japonezele.

Beneficiile dansului pentru trup si suflet

Email Imprimare

Stiati ca dansul aduce beneficii uluitoare atat trupului, cat si sufletului? Ei bine, pe langa efectul pe care il are pentru circulatie, dansul este una dintre cele mai eficiente metode de accelerare a eliminarii excesului de lichide si a toxinelor din organism. Asadar, de unul singur sau impreuna cu cineva... important este sa dansati!
Pe langa beneficiile aduse sanatatii, dansul imbunatateste calitatea vietii. Ajuta la pastrarea formei fizice, dar si a celei psihice. Imbunatateste rezistenta si flexibilitatea, dar virtutile dansului nu se opresc aici. Inca din cele mai vechi timpuri, dansul a fost una dintre cele mai ludice activitati practicate de om pentru a se destinde. Succesiunea de miscari ritmice impreuna cu perceptia muzicii au un efect de relaxare si de buna dispozitie.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 Inainte > Sfarsit >>
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.