Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord


Blog Pharma Nord

Ceai verde pentru o cura de slabire sanatoasa

Email Imprimare

Ceaiul verde, cunoscut inca de acum cinci mii de ani, cu efecte terapeutice studiate de acum doua mii de ani, avea consemnate, in anul 2004, in baza de date PubMed, peste o mie de studii stiintifice. In anul 1211, calugarul japonez Eisai scria in cartea sa Mentine-ti sanatatea, band ceai: Ceaiul este un medicament miraculos pentru mentinerea sanatatii si are puteri extraordinare in prelungirea vietii.

Acidul linoleic conjugat, principalul aliat in lupta cu kilogramele

Email Imprimare

Actiunea acidului linoleic conjugat, denumit pe scurt CLA, a fost demonstrata prin nenumarate studii clinice si de laborator. In acelasi timp, a fost explicata si actiunea acestuia, care nu este doar una presupusa, intuita sau tratata ca un miracol, ci perfect deslusita la nivel biochimic. Acidul linoleic conjugat reduce activitatea lipazei lipoproteinice, o enzima necesara celulelor adipoase pentru extragerea grasimilor din vasele de sange, si mareste in acelasi timp activitatea unei alte enzime responsabile cu arderea acestor grasimi.

Slabeste corect, cu Bio-CLA Booster!

Email Imprimare

Studiile care vin sa se adauge an de an demonstreaza din ce in ce mai convingator cat de periculoase sunt kilogramele in plus. De la bolile cardiovasculare la diabet, riscurile la care acestea ne expun sunt nenumarate. Daca adaugam si dezavantajele de natura estetica si de conditie fizica pe care le implica statutul supraponderal, este evidenta dorinta si incercarea de a slabi. Este insa necesar sa stim ca slabitul poate fi chiar mai periculos... Unele diete pot forta ficatul, avand implicatii dintre cele mai grave. Alte diete ne priveaza de principii alimentare indispensabile metabolismului nostru. In alte situatii, dieta poate produce adevarate dezechilibre psihice.

Scapa de celulita cu Bio-CLA Booster!

Email Imprimare

De multe ori, ne gandim doar la cat de inestetica este celulita, fara a fi constienti si de cat este de nesanatoasa. Nu este insa un aspect pe care sa ne permitem sa-l trecem cu vederea. La aproximativ 90% dintre femei, celulita incepe sa apara inca de la varsta de 15 ani, chiar daca la inceput poate fi foarte greu de observat. Din pacate, celulita avanseaza si, de la an la an, devine mai vizibila si mai inestetica, pana ce ajunge sa fie dureroasa. Ca in toate cazurile, si celulita e mai usor sa o previi decat sa o vindeci. De aceea, celulita trebuie combatuta inca din prima ei faza, cand incepe sa se formeze, fara a astepta sa se instaleze aspectul de coaja de portocala.

Povestea lui Bio-CLA Booster, un prieten de nadejde

Email Imprimare

O sa va spun de la bun inceput ca nu sunt si nici nu am fost vreodata adepta pilulelor minune care te scapa de kilograme cat ai clipi. Am preferat sa observ experienta altora si am dedus ca exista o unicitate a fiecarui organism, unicitate de care cei mai multi dintre noi nu suntem constienti. Asa se explica de ce, la etajul al IV-lea in blocul in care locuiesc, toate doamnele mai plinute au cazut, pe rand, victime ale efectelor secundare cauzate de o pilula de slabit care promitea imposibilul. Pe prospect scria clar ca efectele secundare sunt inexistente. Cat despre kilograme, acestea urmau sa se topeasca precum o inghetata asezata la soare. Teoretic, lucrurile erau simple: doamnele luau cate o pilula in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cu promisiunea ca vor pierde chiar si 20 de kilograme intr-o luna.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...33 Inainte > Sfarsit >>