Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :


Un blog pentru starea ta de bine

Programul zilnic de hidratare cu Iwostin

Email Imprimare

Cum recunosti pielea hidratata? Are un aspect neted, elastic, luminos si isi indeplineste corect functiile. Trebuie sa stii ca deshidratarea poate afecta orice tip de piele, chiar si pe cea mixta sau grasa, cu tendinte acneice. Cauza frecventa a deshidratarii pielii o reprezinta actiunea factorilor externi: agenti atmosferici (vant, radiatii UV, aer uscat), substante chimice cu care pielea intra in contact, ingrijire necorespunzatoare a pielii.

Ingrijire speciala pentru pielea copiilor

Email Imprimare

Pielea copiilor, in special a bebelusilor, difera de pielea adultilor: este mai subtire, sinteza de lipide in piele este mai redusa, iar filmul hidrolipidic de la suprafata ei este deficitar. De aceea, fie ca ne referim la rutina zilnica de ingrijire a pielii micutului, fie ca vorbim de ingrijirea speciala in cazul unor afectiuni cutanate precum dermatita atopica, este indicata utilizarea produselor emoliente pentru igiena si ingrijirea pielii bebelusilor si a copiilor.
Recomandata pentru spalarea pielii delicate a bebelusilor si a copiilor, Emulsia pentru baie Emolium are o formula bogata, fara coloranti sau parfum, foarte bine tolerata de piele. Curata eficient pielea, in timp ce reconstruieste stratul hidrolipidic al pielii, ii asigura elementele nutritive si lipidele, eliminand senzatia de uscaciune si mancarime. In acelasi timp, Emulsia pentru baie Emolium ajuta la retinerea apei in profunzimea pielii si protejeaza impotriva actiunii factorilor externi.

Sfaturi pentru ingrijirea mainilor

Email Imprimare

Pentru fiecare dintre noi, mainile sunt o carte de vizita. Ele au nevoie de o ingrijire speciala, pentru ca joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste contactul nostru cu lumea inconjuratoare. Felul in care arata mainile noastre spune multe despre noi ca persoane. Mainile ingrijite produc intotdeauna o impresie placuta, iar in cazul femeilor, mai ales, sunt considerate un atribut al frumusetii.

Cum ingrijim pielea din jurul ochilor

Email Imprimare

Despre ochi se spune ca sunt oglinda sufletului. Ei exprima emotii, sentimente si stari mai bine chiar decat cuvintele. Ochii sunt unul dintre cele mai importante atribute ale frumusetii. Nu este de mirare ca rezultatele unui studiu efectuat in Statele Unite ale Americii au aratat ca, pentru unul din trei barbati, primul lucru la care sunt atenti atunci cand se uita la o femeie sunt ochii ei. Ochii frumosi sunt sanatosi, odihniti si au o stralucire aparte. Pielea din jurul ochilor ar trebui sa fie elastica, intinsa si fara riduri vizibile. Insa, pentru ca este expusa la actiunea factorilor de mediu si ca o consecinta a structurii sale specifice, pielea din aceasta zona a fetei este prima pe care se citesc semnele oboselii si ale trecerii timpului.

Emolium, ingrijire speciala pentru pielea celor mici

Email Imprimare

Pielea copiilor, in special cea a nou-nascutilor si a bebelusilor, difera de pielea adultilor: este mai subtire, sinteza de lipide in piele este mai redusa, iar filmul hidrolipidic de la suprafata ei este deficitar. Aceste caracteristici se traduc prin pierderea excesiva de apa si prin uscarea mai rapida a pielii, prin protectia mai slaba a organismului impotriva influentei daunatoare a factorilor externi (temperaturi extreme, soare etc.), patrunderea mai rapida in piele a substantelor utilizate extern, reactivitatea si sensibilitatea pielii.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte > Sfarsit >>