Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blog Pusa Hack

Blog Pusa Hack

Casele romanilor, mai frumoase cu Exotique

Email Imprimare

Exotique a implinit 10 ani, un deceniu de cand infrumuseteaza casele romanilor cu mobilier, decoratiuni si accesorii aduse de pe taramuri indepartate, exotice, orientale. Toate acestea vin cu incarcatura lor culturala si spirituala, astfel ca ele nu sunt simple obiecte de decorat casa, ci obiecte deosebite, chiar piese de colectie si unicate valoroase.
Ideea de a incepe sa aduc si sa vand mobilier de calitate din Orient, precum si de a construi un brand puternic mi-a venit atunci cand mi-am dat seama ca pe piata din Romania lipseau cu desavarsire astfel de lucruri. Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, m-am indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo. Am avut apoi posibilitatea sa cunosc oameni care creau sau restaurau mobilier de calitate, din esente de lemn rare. Frumusetea, calitatea si originalitatea acestor piese lucrate cu minutiozitate m-au determinat sa incerc sa le propun si romanilor.
Si iata ca am avut dreptate! Multumita incurajarilor pe care le-am primit de-a lungul celor 10 ani... exotici, gratie prietenilor si clientilor fideli, am reusit sa mentin aceasta activitate, in ciuda momentelor mai dificile din punct de vedere economic pe care le traversam acum.
Desigur, pe langa mobilierul oriental, magazinele Exotique ofera mereu colectii noi, aflate in trend, cum este de exemplu Industrial Collection, adusa in aceasta toamna.
Am vorbit despre cum am reusit sa transform pasiunea si preocuparea mea pentru frumos intr-o afacere de succes si intr-un interviu difuzat pe canalul TVR 2, in emisiunea Romania frumoasa, pe care il puteti urmari aici.


O seara de basm: Aniversarea a 10 ani de Exotique

Email Imprimare

Saptamana trecuta am trait momente cu totul si cu totul speciale in showroom-ul nostru din Splaiul Unirii. Miercuri a avut loc evenimentul Exotique Open Day, prin care am celebrat implinirea a zece ani de existenta ai brandului si magazinelor Exotique. Zece ani de avangarda in design, zece ani de frumos, de incercari si de realizari.
A fost asa cum mi-am dorit si chiar peste asteptari: o seara colorata, o seara magica, de basm, derulata intr-o atmosfera incarcata de entuziasm si bucurie, cu multi prieteni si cu numeroase surprize, asa cum merita un brand care este trendsetter in domeniul mobilierului si decoratiunilor.

Petrecere in familia Exotique

Email Imprimare

Inca ma aflu sub influenta clipelor de bucurie prilejuite de aniversarea a 10 ani de Exotique. Prietenii, colaboratorii si iubitorii de frumos care au tinut sa-mi fie alaturi in acest moment important inseamna foarte mult pentru mine. Ei au facut ca ziua Exotique sa fie o adevarata gala, un eveniment memorabil, un vis frumos care s-a indeplinit. Le multumesc si ii invit sa ramana in continuare alaturi de mine, caci avem multe colectii noi de admirat!





Sub vraja Orientului, in noul ShowRoom Exotique

Email Imprimare

Aseara, intr-o atmosfera profund impregnata de Feng Shui, am inaugurat, alaturi de multi prieteni dragi, dar si de oameni care, sper eu, ne vor deveni prieteni, noul ShowRoom Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B. Ne-am lasat cu totii fermecati de vraja Orientului si am deschis impreuna acest nou univers Exotique, pe care l-am gandit ca un spatiu eclectic, cu influente de design de pe trei continente. Intr-un singur loc, am reunit, pentru voi, dragi prieteni Exotique, piese de mobilier innobilate de trecerea timpului, decoratiuni chic, accesorii cu stil si corpuri de iluminat pentru spatii cu personalitate, pe care va invit sa le descoperiti in cel mai nou ShowRoom Exotique.

La Exotique, sarbatorim primavara intr-un nou ShowRoom!

Email Imprimare

Cand pornesti la drum in casa noua, trebuie sa sarbatoresti cum se cuvine! Miercuri, 27 martie, la orele 17.00, va invit la deschiderea noului ShowRoom Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B. Intr-o miercuri exotica, va dau intalnire la un cocktail cu surprize de zile mari, dintre care va dezvalui una pentru care nu trebuie sa ratati acest eveniment pe care l-am pregatit cu tot sufletul, special pentru voi: tombola cu un premiu constand intr-un curs gratuit in valoare de 500 euro, acordat de Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din Romania acreditat international.

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...18 Inainte > Sfarsit >>