Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Apa termala Spray cu apa termala (200 ml)

Spray cu apa termala (200 ml)

Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Apa termala Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea avand loc chiar la iesirea din stanca. Ea izvoraste de la 2.000 de metri adancime, prin peretii de roca ai muntelui intr-o zona nepoluata.
Recomandari: piele sensibila si reactiva, piele imbatranita; eritem solar; reactii alergice; acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig; dermatoze inflamatorii; dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras.
Este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg). Are o mineralitate medie (2.500 mg/l). Are puternice proprietati antiinflamatorii, precum si proprietati cicatrizante si antiradicalare.
Mineralele si oligoelementele au importanta majora in activarea si mentinerea echilibrului enzimatic, in imbunatatirea metabolismului celular.
Foarte apreciata de dermatologi pentru proprietatile ei calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, apa termala Herculane favorizeaza cicatrizarea si protejeaza impotriva imbatrinirii.
Proprietatile antiinflamatoare ale apei termale Herculane, ce justifica recomandarile utilizarii ei in dermatologie, au fost demonstrate stiintific.
Eficacitatea antiinflamatoare a apei termale Herculane a fost evaluata prin capacitatea de inhibare a histaminei (mediator al inflamatiei), pe piele umana obtinuta prin plastie abdominala chirurgicala, studiu realizat de SEPhRA, France. In urma acestui studiu, s-a obtinut inhibarea semnificativa a cantitatii de histamina eliberata cu 72%.
In aprilie 2009, in cadrul celui de-al VI-lea Simpozion de primavara EADV, doamna prof. dr. Rodica Cosgarea, sefa Clinicii de Dermatologie UMF Cluj, a prezentat un studiu clinic ce demonstreaza rolul protector al apei termale Herculane impotriva radiatiilor UVA. Clinica doamnei prof. Cosgarea detine cel mai performant si mai bine utilat laborator de cercetare dermatologica de la noi din tara.
Concluzia acestor studii farmacologice recomanda apa termala Herculane in dermatologie si dermocosmetologie pentru multiple indicatii: piele sensibila, atopie, eczema, prurit, urticarie, dermatoze inflamatorii etc.
Mod de utilizare: se pulverizeaza pe piele un strat fin. Se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se tamponeaza usor.

Pret recomandat: 28,6 lei (200 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.