Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse antirid si antiage Crema contur ochi antirid si anticearcan

Crema contur ochi antirid si anticearcan

Produsele antirid Ivatherm aplica stiinta secolului XXI: formula exclusiva, inovatoare, cu rezultate vizibile si imediate. Se propune un veritabil program restructurant, regenerant si antioxidant al pielii, reducand si prevenind atat ridurile de expresie, cat si pe cele profunde.
Crema antirid si anticearcan contur de ochi este indicata pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea mai sensibila.Trateaza zona din jurul ochilor cu cearcane si riduri superficiale si profunde.
Contine:
- Viniferol®, extras din tijele vitei-de-vie de Bordeaux, este unul dintre cei mai noi si eficienti agenti antirid si anti-age. Datorita actiunii tintite asupra expresiei proteice a genelor implicate in proliferarea si diferentierea celulelor pielii, Viniferol® restructureaza si regenereaza pielea in profunzime. (Testele efectuate pe extras de piele au demonstrat modificari corelate cu reducerea diferentierii si stimularea proliferarii celulare). Prin puterea sa antioxidanta restabileste echilibrul metabolic al celulelor pielii, avand ca rezultat incetinirea dezorganizarii celulare;
- Complex MDI, extras din cartilagiu marin, asigura reducerea semnificativa a cearcanelor si pungilor periorbitare;
- unt de karité (Butirospermum parkii) si ulei de migdale dulci, ce contribuie la sanatatea pielii, aducandu-i vitaminele si acizii grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare;
- Alfa-bisabolol, antiinflamator binecunoscut, obtinut din Vanilomopsis Eritropapa, arbore din Amazon;
- apa termala Herculane, ce atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante, antiiritante. Pielea devine neteda, supla si elastica.
Mod de utilizare: se aplica dimineata si seara pe conturul ochilor, preferabil dupa aplicarea cremei antirid pe intreaga suprafata a fetei.

Pret recomandat: 71,2 lei (15 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.