Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse hidratante Crema hidratanta pentru corp

Crema hidratanta pentru corp

Crema emolienta care hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea uscata, iritata, a adultilor si copiilor. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grasi determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Crema hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Se aplica usor, lasand pielea fina si elastica.
Contine:
- hidroxiceramide si ulei de Borago, ce cresc coeziunea intre celulele de suprafata ale pielii (corneocite), contribuind astfel la regenerarea barierei lipidice cutanate si la regularizarea pierderii transepidermice de apa. Continutul important in hidroxiceramide al cremei hidratante pentru corp ajuta la o limitare a descuamarii accelerate a pielii;
- acid hialuronic, ce poseda o importanta capacitate de retinere a apei in profunzimea pielii. Acidul hialuronic asigura un control al transferului de proteine, enzime si hormoni;
- unt de karité, extras din nucile arborelui de karité (shea), bogat in fitosteroli si vitamine esentiale (A, E, C), are puternice proprietati antiinflamatorii, restructurante si hidratante;
- ulei de migdale dulci, ce actioneaza sinergic cu untul de karité, completand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp;
- apa termala Herculane, datorita continutului bogat in saruri minerale si oligoelemente (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), respecta echilibrul osmotic al celulelor pielii si detine importante proprietati dermatologice: calmeaza pielea sensibila, favorizeaza cicatrizarea, hidrateaza si decongestioneaza.
Mod de utilizare: se aplica seara si dimineata pe pielea curata, insistand pe zonele foarte uscate ale fetei si corpului. Este indicat sa se creasca frecventa aplicarii in cursul perioadei de iarna. Este foarte bine tolerata de pielea delicata a copiilor si a bebelusilor.

Pret recomandat: 52,9 lei (200 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.