Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse pentru piele cuperozica Crema pentru piele sensibila si cuperozica

Crema pentru piele sensibila si cuperozica

Cuperoza este caracterizata printr-o piele fragila, sensibila, cu eritem (roseata) la nivelul obrajilor. Sunt vizibile vase mici de sange, cu aspect neplacut. Modificarile de temperatura si emotiile determina accentuarea simptomelor. Microcirculatia cutanata devine aparenta pe piele ca rezultat al actiunii excesive a colagenazelor (enzime care degradeaza matricea de colagen).
Crema pentru piele sensibila cuperozica reduce numarul si dimensiunea vaselor de sange aparente, are actiune decongestionanta si antiinflamatoare.
Contine:
- Complex MDI, obtinut din cartilagiu marin, ce este un bun inhibitor al colagenazelor. Reduce numarul si dimensiunea vaselor de sange aparente de la nivelul fetei, mentine functiile protectoare ale pielii si are efect antiiritant;
- dextransulfat, cu efect antiinflamator, decongestionant reducand edemul pielii iritate;
- Alphabisabolol de origine naturala, un puternic antiinflamator;
- apa termala Herculane, ce atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva.
Crema pentru piele sensibila cuperozica are in compozitie un pigment verde care neutralizeaza prin complementaritate coloratia rosie a pielii.
Mod de utilizare: se aplica de 1-2 ori pe zi pe fata, insistand asupra zonelor cu probleme, obraji si aripile nasului, pe o durata de cel putin 3 luni. Se evita expunerile solare. Constituie o excelenta baza de machiaj.

Pret recomandat: 41,8 lei (30 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.