Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse pentru piele foarte uscata Crema hidratanta pentru piele foarte uscata Ivahidra+

Crema hidratanta pentru piele foarte uscata Ivahidra+

Este un produs puternic hidratant pentru piele sensibila, uscata si foarte uscata din cauze diverse: piele uscata constitutional (xeroza, atopie) sau patologic (ihtioza, hiperkeratoza), piele uscata in urma tratamentului dermatologic sau a conditiilor climaterice excesive (vant, soare, frig). Se adreseaza atat copiilor, cat si adulti.
Asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp, are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de disconfort prin actiunea ingredientilor activi cu efect calmant.
Contine:
- Aquaphiline®, ce stimuleaza hidratarea epidermei din interior prin stimularea sintezei de Aquaporine si a depozitelor de acid hialuronic. Aquaporinele (AQP) sunt proteine membranare care realizeaza transportul apei. La nivelul pielii, deficitul de AQP3 determina uscarea pielii, reducerea elasticitatii si afectarea proceselor de biosinteza cu intarzierea refacerii functiei de bariera si intarzierea vindecarii ranilor. (Lucrarile legate de exceptionala descoperire a rolului Aquaporinelor au fost recompensate cu Premiul Nobel, acordat in 2003 profesorului Peter Agre. Adevarata poveste a descoperirii primei proteine transportatoare de apa este insa diferita. Comitetul Nobel a ignorat importanta contributie stiintifica a Profesorului Benga, Departamentul de Biologie Celulara si Moleculara "Iuliu Hatieganu", Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Romania. Cu doi ani inaintea lui Agre, Gheorghe Benga si colaboratorii sai au descoperit existenta si localizarea primului canal de transport al apei la nivelul membranei eritrocitare.);
- unt de karité (Butirospermum parkii), ce contribuie la hidratarea si hranirea pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator cu reducerea eritemului si pruritului, dar si un rol cicatrizant;
- Alfabisabolol, un compus natural cu puternic efect antiinflamator si antibacterian;
- ulei de jojoba (Buxus Chinensis), ce este usor absorbit de piele, cu risc redus de reactii alergice, chiar si la cele mai sensibile persoane. Previne aspectul uleios al pielii;
- apa termala Herculane, ce atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Pielea devine imediat supla, fina si elastica.
Mod de utilizare: se aplica dimineata si seara pe pielea curatata si uscata. Constituie o excelenta baza de machiaj. Este foarte bine tolerata de pielea delicata a copiilor si bebelusilor.

Pret recomandat: 54,2 lei (40 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.