Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Ivatherm Produse pentru piele mixta si grasa Crema matifianta pentru piele grasa si mixta Ivamat

Crema matifianta pentru piele grasa si mixta Ivamat

Crema matifianta regleaza excesul de sebum si asigura o hidratare optima. Formula nongrasa are efect antistralucire de lunga durata, cu efect vizibil si o hidratare optima. Rezultatul? O piele neteda, fina, confortabila!
Contine:
- Aquaphyline®, ce are un efect hidratant intens prin doua mecanisme: ameliorarea circulatiei apei din profunzime spre suprafata, gratie tehnologiei Aquaporine si imbunatatirea capacitatii de fixare a apei in epiderm prin favorizarea reinnoirii acidului hialuronic. Aquaphyline® este un inovant reglator al procesului de hidratare naturala al epidermului. Reda supletea si elasticitatea pielii prin stimularea sintezei epidermice de acid hialuronic. Aquaphyline® stimuleaza sinteza canalelor de apa (aquaporine), facilitand astfel procesul de hidratare epidermica ce are ca rezultat o performanta preventie a aparitiei ridurilor. (Lucrarile legate de exceptionala descoperire a rolului aquaporinelor au fost recompensate cu Premiul Nobel, acordat in 2003 profesorului Peter Agre. Adevarata poveste a descoperirii primei proteine transportatoare de apa este insa diferita. Comitetul Nobel a ignorat importanta contributie stiintifica a Profesorului Benga, Departamentul de Biologie Celulara si Moleculara "Iuliu Hatieganu", Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Romania. Cu doi ani inaintea lui Agre, Gheorghe Benga si colaboratorii sai au descoperit existenta si localizarea primului canal de transport al apei la nivelul membranei eritrocitare.);
- 5-Alpha avocuta, obtinut din fructul de avocado, inhiba 5-alfa-reductaza (enzima care catalizeaza metabolizarea testosteronului in dihidrotestosteron, stimuland glandele sebacee), avand ca rezultat scaderea productiei de sebum si implicit matifierea zonelor lucioase ale fetei;
- Alfabisabolol, extract natural, nonalergic cu puternic efect antiinflamator si antibacterian;
- apa termala Herculane, ce atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva.
Mod de utilizare: se aplica dimineata si seara pe pielea curatata. Constituie o excelenta baza de machiaj.

Pret recomandat: 57,2 lei (40 ml). Produs disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.