Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Locuri Recomandari Casa Oamenilor de Stiinta

Casa Oamenilor de Stiinta

Email Imprimare

Cine iubeste stilul arhitectural francez nu are cum sa nu fie incantat de frumusetea casei Assan, actualmente Casa Oamenilor de Stiinta, de langa hotelul Howard Johnson. Discreta, retrasa de la strada, in mijlocul unui adevarat parc (cu mese asezate in separeuri realizate din gard viu, la umbra unor copaci seculari), cladirea te intampina cu o liniste si cu o gratie reconfirmate mereu in cei aproape o suta de ani de istorie pe care i-a traversat fara a-si pierde nimic din frumusete. Si, lucru extrem de rar astazi in mijlocul Bucurestiului, nu ai probleme cu parcarea. Masina ti-o poti lasa la umbra, chiar in curtea restaurantului.

Interiorul este si el extrem de placut, cu superbe vitralii, fotolii capitonate in matase sau tapisate in piele de Cordoba, pereti lambrisati pana in tavan, fiecare sala respirand un aer aparte.
Personalul, chiar daca nu este instruit asfel incat sa respecte acelasi stil, este oricum extrem de binevoitor. Mancarea nu se ridica nici ea la nivelul restaurantelor de lux din Paris, dar este absolut decenta pentru preturile practicate.
Poti savura oricand un delicios ness frappe COS (cu inghetata, lapte, frisca si scortisoara) sau poti servi masa. Ciorba de vacuta sau salata ateniana pot fi urmate de un muschi de porc impanat sau un salau Bonne Femme, dar nici un Chateaubriand nu e de lepadat. Ca desert, tortul glacee si salata de fructe cu inghetata merita si ele sa fie incercate. Mancarea este innobilata, dincolo de stradaniile bucatarului, de atmosfera generala a gradinii sau a saloanelor, dar si de o muzica placuta.
Cand vrei sa iesi din atmosfera poluata la propriu si la figurat a capitalei, Casa Oamenilor de Stiinta, pe scurt COS, asa cum ii spun toti cei ce o frecventeaza, reprezinta o oaza excelenta pentru a-ti incarca bateriile intr-unul din saloanele ei confortabile sau, vara, in superbul parc din spatele cladirii. Dupa cinci minute, indiferent ca te-ai oprit doar sa bei o cafea sau sa iei pranzul, pentru o discutie de afaceri sau, pur si simplu, pentru a ramane cateva clipe singur cu tine, esti efectiv alt om, intr-o alta lume. Este o gura de oxigen de care incerc sa ma bucur cat mai des.
In plus, Casa Oamenilor de Stiinta este si un loc ideal pentru evenimente ce implica mai putin de 100 de persoane. Saloanele ample, pianul disponibil aici, intreaga atmosfera creeaza premisele necesare pentru conferinte, lansari de produse, aniversari sau mese rotunde de succes.


Adresa: Piata Lahovary, nr. 9, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 031.102.3477, 021.211.08.10
Mobil: 0723. 631.965, 0788.182.295
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.