Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Locuri Recomandari Clubul Taranului Roman

Clubul Taranului Roman

Email Imprimare

Pentru tinerii dinamici – prinsi in "hora" multiplelor activitati si drumuri cotidiene intre facultate si serviciu -, cateva minute petrecute intr-un loc linistit, la adapost de tumultul strazii, sunt, cu siguranta, binevenite. Un astfel de loc, numai bun sa-ti tragi sufletul in scurta pauza de pranz sau sa-ti reincarci bateriile la sfarsitul unei zile pline, este Clubul Taranului Roman.
In acord perfect cu institutia in incinta careia se afla - Muzeul Taranului Roman -, Clubul isi intampina oaspetii in stil traditional romanesc, de la mobilierul de lemn, care aminteste de gospodariile traditionale, la meniul ce include preparate precum salata taraneasca sau placinta cu branza sau cu mere. La Clubul Taranului Roman, traditia se imbina armonios cu modernitatea, iar elementele specific romanesti sunt completate cu succes de cele straine.

De exemplu, cei care ar dori sa testeze salate din alte bucatarii europene, pot alege dintr-o gama larga. In zilele toride ale verii este un adevarat rasfat sa savurezi aici o inghetata sau sa te racoresti cu un suc natural de fructe. Iar un cappuccino sau o ciocolata calda sunt binevenite la sfarsitul unei zile incarcate, mai ales atunci cand alaturi de tine ai cativa prieteni. Merita sa incercati placinta cu branza, care te duce cu gandul la placinta traditionala pe care, in copilarie, abia asteptai sa o gusti dupa ce bunica o scotea din cuptor…
Ceea ce atrage insa inainte de toate la Clubul Taranului Roman este faptul ca acest loc e permanent conectat la viata culturala a Bucurestiului. Galeria de arta taraneasca, libraria, conferintele (dintre care as aminti seria deosebit de instructiva a Conferintelor de la Sosea) si, mai nou, proiectiile cinematografice, evenimente "condimentate", periodic, prin gazduirea a numeroase targuri ce atrag publicul asemenea unui magnet, toate contribuie la transformarea Clubului Taranului Roman intr-unul dintre punctele esentiale ale capitalei, atat pe harta gastronomica, cat si pe cea culturala.


Adresa: Soseaua Kiseleff, nr. 3, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.310.80.48
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.